Η πρωταγωνίστρια του «Gossip Girl», Blake Lively, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως διατηρεί την κομψή σιλουέτα της. 

Η 27χρονη ηθοποιός διαθέτει ένα από τα ωραιότερα σώματα του Hollywood, το οποίο οφείλει όπως λέει, στην αγάπη της για τα γλυκά. Μάλιστα, λέει πως δεν στερείται τίποτα, και πως η αγάπη της για τη σοκολάτα και τα γλυκά, τα οποία καταναλώνει είτε ως πρωινό είτε ως απογευματινό σνακ, την βοηθούν να μένει αδύνατη και να διατηρεί την αυτοπεποίθηση της.

blake2

Όταν την ρώτησαμ αν ακολουθεί κάποια δίαιτα, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν κάνω τίποτα! Είμαι τυχερή που έχω έναν δραστήριο τρόπο ζωή. Τρέχω συνεχώς παντού, και έτσι δεν χρειάζεται να προσλάβω έναν personal trainer ή να προσέχω τι τρώω. Δεν μπορώ να ξεκινήσω τη μέρα μου χωρίς  μια κούπα σοκολάτας ή να την τελειώσω χωρίς να φάω μερικά κομμάτια σκούρας σοκολάτας. Με κάνει να αισθάνομαι χαρούμενη κι ευτυχισμένη».

Τέλος, λέει πως οφείλει την λαμπερή της επιδερμίδα στην εμμονή της με το αντηλιακό, το οποίο χρησιμοποιεί καθημερινά παράλληλα με εντατικό καθαρισμό προσώπου.