Πρωινό ξύπνημα και ώρα για δουλειά! Ούτε συζήτηση να περάσεις ώρες μπροστά στον καθρέφτη για το μακιγιάζ σου! Ιδού τα 5 βήματα που θα σου δώσουν τη λύση!

Βήμα 1: Ενυδάτωση
Πολύ σημαντικό βήμα. Το πρόσωπό μας έχει ανάγκη από καλή ενυδάτωση για είναι πάντα λαμπερό. Πρέπει να το έχουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα και να μην το ξεχνάμε πριν το μακιγιάζ. Άπλωσε την ενυδατική σου κρέμα σε πρόσωπο και λαιμό και άφησέ την 3 λεπτά να απορροφηθεί πριν περάσεις στο επόμενο βήμα. Μην ξεχάσεις την κρέμα ματιών! Θα ξεκουράσει το βλέμμα σου και θα απομακρύνει γρήγορα τα πρηξηματάκια από τον ύπνο.

Βήμα 2: Κάλυψη μαύρων κύκλων και βάση make up
Βάλε λίγες σταγόνες κονσίλερ στην περιοχή κάτω από τα μάτια (2-3 σταγόνες) και κάλυψε τους μαύρους κύκλους ταμπονάροντας το προϊόν στην επιδερμίδα σου. Στην συνέχεια άπλωσε το make up σου σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό με ομοιόμορφες κινήσεις. Μην το παρακάνεις με την ποσότητα!

Βήμα 3: Δώσε φως στο βλέμμα σου
Εφάρμοσε μια ανοιχτόχρωμη και ιριδίζουσα σκιά στην εξωτερική γωνία του κινητού βλεφάρου ή σε όλο το βλέφαρο. Η μάσκαρα είναι βασικό κομμάτι αυτού βήματος. Η μαύρη μάσκαρα θα δώσει έναν πιο σέξι τόνο στο βλέμμα σου ενώ η καφέ μάσκαρα θα κάνει το μακιγιάζ πιο φυσικό. Για πιο έντονο αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε μαύρο ή καφέ μολύβι (ή eyeliner). Όσο πιο ευθεία γραμμή σχηματίσεις, τόσο πιο “αυστηρό” θα είναι το αποτέλεσμα.

Βήμα 4: Ροδοκόκκινα μάγουλα
Προτίμησε ροδακινί αποχρώσεις στο ρουζ σου που θα σου δώσουν αίσθηση φρεσκάδας στο πρόσωπό σου. Τα ρουζ σε μορφή κρέμας είναι πολύ πρακτικά και διαρκούν πολύ περισσότερο. Αν πάλι προτιμάς τα ρουζ σε σκόνη, φρόντισε να το ανανεώνεις τακτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Βήμα 5: Ζουμερά χειλάκια
Προτίμησε κραγιόν μεγάλης διάρκειας σε κόκκινη ή γήινη απόχρωση (ροδακινί ή καφέ). Το μολύβι χειλιών θα σε κρατήσει το κραγιόν μέσα στο περίγραμμα των χειλιών σου και θα φωτίσει την απόχρωση. Φρόντισε το μολύβι χειλιών να είναι στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν σου. Αν προτιμάς τα lip gloss, επέλεξε αποχρώσεις σε ροζ ή πορτοκαλί.