Πέρα από τα κλασσικά ρουζ σε μορφή σκόνης υπάρχουν και κάποια σε κρεμώδη μορφή.

Για ποιες γυναίκες είναι καλύτερο το κρεμώδες ρουζ;

Ξηρό δέρμα: Αν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή, τα ρουζ με αυτή τη μορφή είναι εκπληκτικά για εσάς και αυτό γιατί τα ρουζ σε μορφή σκόνης ενισχύουν την ξηρότητα σας και τα μάγουλα σας φαίνονται πολύ θαμπά. Αντιθέτως, η χρήση ενός κρεμώδους ρουζ θα προσθέσει μια έξτρα ενυδάτωση στο δέρμα σας, προσδίδοντας του παράλληλα μια νεανική λάμψη.

Γερασμένο δέρμα: Καθώς μεγαλώνουμε το δέρμα μας τείνει να γίνεται πιο ξηρό. Έτσι, χρησιμοποιώντας ένα κρεμώδες ρουζ θα προσθέσετε αυτόματα στην επιδερμίδα σας τη νεανική λάμψη που της λείπει, καθώς και τη δροσιά που χάνετε καθώς γερνάτε.

Ψυχρό κλίμα: Ένα κρεμώδες ρουζ είναι ιδανικό για τις γυναίκες που ζουν σε πιο ψυχρά κλίματα ή κατά τη διάρκεια των κρύων ημερών, αφού κάθεται στην επιδερμίδα σας και της προσθέτει την υγρασία που έχει χαθεί εξαιτίας του ψυχρού αέρα. Ωστόσο, για τις γυναίκες που ζουν σε θερμότερα ή με πολύ υγρασία κλίματα, ένα τέτοιο προϊόν θα λιώνει και θα σας κάνει να φαίνεστε σαν να έχετε υπερβολική λιπαρότητα, οπότε καλό είναι να το αποφύγετε.