Τα χείλια είναι από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου. Ειδικά όταν τα χείλη μια γυναίκας είναι και σαρκώδη, γίνονται και περισσότερα ελκυστικά στο αντίθετο φύλλο. Χρειάζονται όμως προσοχή για να είναι υγιή και με λίγες έξυπνες κινήσεις μπορείτε να τα κάνετε να μοιάζουν ακόμα πιο ελκυστικά.

Αυτά είναι τα μικρά μυστικά για πιο σαρκώδη χείλη με απόλυτα φυσικό τρόπο:

Απολέπιση με την οδοντόβουρτσα

Το δέρμα σας αποβάλλει διαρκώς νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και τα αντικαθιστά με νέα. Φροντίστε να κάνετε τακτικά απολέπιση, ώστε να αφήσετε το φρέσκο δέρμα στα χείλη σας να φανεί και ταυτόχρονα να αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος στο σημείο. Αυτό θα δώσει χρώμα και όγκο στα χείλη σας. Κάντε απαλές κινήσεις με την οδοντόβουρτσα. Δεν θέλετε να πληγώσετε τα χείλη σας.

Κανέλα

Είναι ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά για την περιποίηση των χειλιών. Η κανέλα όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα νιώθουμε ότι τσούζει ελαφρά. Αυτή η ιδιότητά της θα κάνει τα χείλια να “πρηστούν” ελαφρά και να δείχνουν πιο σαρκώδη.

Ενυδάτωση

Τα ξηρά και αφυδατωμένα χείλη δεν είναι ποτέ ευχάριστα. Χρησιμοποιείτε υλικά με φυσικά προϊόντα για την τακτική ενυδάτωση των χειλιών σας, ιδίως κατά τους χειμερινούς μήνες.