Σας παρουσιάζουμε τα πιο δημιουργικά κόλπα των «μάγων» της ομορφιάς, που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε  τον πιο σέξι εαυτό σας.

Η Μπιγιονσέ χρησιμοποιεί ένα μαγικό τρόπο για τέλειες βλεφαρίδες. Η 31χρονη τραγουδίστρια αποκαλύπτει το τρικ που κάνει τις βλεφαρίδες της να φαίνονται πιο μακριές χωρίς να χρησιμοποιεί καθόλου μάσκαρα.

«Χρησιμοποιώ lip balm για να δώσω σχήμα στις βλεφαρίδες μου! Έχει το αποτέλεσμα μιας… φυσικής μάσκαρα», δηλώνει η Μπιγιονσέ!

Η σταρ απλώνει το αγαπημένο της (άχρωμο) lip balm στις βλεφαρίδες της για να τις διαχωρίσει και να τους δώσει σχήμα τις ημέρες που δεν θέλει να ταλαιπωρήσει τα μάτια της με οποιουδήποτε είδους προϊόντα μακιγιάζ.

Οι ωραίες και πλούσιες βλεφαρίδες δίνουν βάθος στο βλέμμα και μπορούν να σας μεταμορφώσουν σε μια σέξι βαμπ. Αν θέλεις να δείχνεις τέλεια, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα μυστικά των διάσημων make up artists, ειδικά όταν το πελατολόγιο τους έχει τρανταχτά ονόματα από το χώρο της διεθνούς showbiz.

Η διάσημη  makeup artist Mai Quynh, η οποία έχει δουλέψει με αρκετούς ηθοποιούς, συμπεριλαμβανομένων των Emma Stone, Ashley Greene, Reese Whitherspoon, Demi Moore αποκαλύπτει το μυστικό της για το πώς θα αποκτήσουμε μεγάλες βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα.

Για να αποκτήσετε, λοιπόν, βλεφαρίδες με όγκο, εφαρμόστε σκούρο καφέ ή μαύρο αδιάβροχο eyeliner στο πάνω μέρος του ματιού σου – όχι στην κορυφή των βλεφαρίδων αλλά από κάτω. Αυτό δίνει την ψευδαίσθηση ότι οι βλεφαρίδες είναι πιο παχιές και πλήρεις, χωρίς να υπάρχει η γραμμή του eyeliner στο μάτι.