Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι εξορμήσεις στις παραλίες έχουν αρχίσει , με τα καινούρια μαγιό, το προσφάτως πάντα καλογυμνασμένο σώμα, τα σούπερ μίνιμαλ ρουχαλάκια, τραβώντας τα βλέμματα πάνω μας.

Τι κάνουμε όμως με το μυστικό όπλο κάθε γυναίκας, δηλαδή με το μακιγιάζ?

Πάμε άβαφτες, ελαφριά βαμμένες ή καραβαμένες? Αν δεν μπορούμε να αποχωριστούμε το καθημερινό μας μακιγιάζ, υπάρχει τρόπος να φαινόμαστε περιποιημένες ακόμα και στην παραλία, χωρίς να δείχνουμε σαν να ήρθαμε κατευθείαν από το κλαμπ.

Άλλο clubbing και άλλο swimming… Άρα η μέση λύση ,ένα ελαφρύ μακιγιάζ δηλαδή είναι ότι πιο ιδανικό για να συμπληρώσει την άψογη εμφάνισή μας.

Χρησιμοποιούμε λοιπόν καλλυντικά προϊόντα με αντηλιακή προστασία. Έχουμε με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια. Και ομορφιά και επιπλέον προστασία. Βάζουμε αντί για κρέμα ημέρας την αντηλιακή, την οποία και ανανεώνουμε συνεχώς. Έχουμε βγάλει εν τω μεταξύ τα φρύδια, τα οποία αν δεν είναι άψογα κάνουν μπαμ.

Βάζουμε αδιάβροχη μάσκαρα για να αποφύγουμε τυχόν μουτζούρες σε περίπτωση που βραχεί το πρόσωπο. Αν θέλουμε, προσθέτουμε ελάχιστη πούδρα μπρονζέ μόνο στα μήλα και τέλος στα χείλια μπαίνει απαραιτήτως ειδικό προϊόν που γυαλίζει και τα προστατεύει κιόλας από την ακτινοβολία το οποίο πρέπει επίσης να ανανεώνεται συχνά.

Extra Tip: Είναι απαραίτητο τα καλλυντικά που θα πάρουμε στην παραλία, να τα φυλάμε μέσα στην τσάντα και στην σκιά.. Είναι γνωστό πως. οι κρέμες και τα προϊόντα μακιγιάζ είναι εύκολο να αλλοιωθούν λόγω της υψηλής θερμοκρασίας.

Από την Πέγκυ Κύρκου Healthy and Beauty editor

S