Αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι να φορέσεις το λευκό μολύβι ματιών σου

Αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι να φορέσεις το λευκό μολύβι ματιών σου

Αν δεν έχεις ήδη στην συλλογή των καλλυντικών σου ένα λευκό μολύβι ματιών μάλλον ήρθε η ώρα να σκεφτείς να επενδύσεις σε ένα.

Μπορεί να αλλάξει τελείως το μακιγιάζ σου με λίγες απλές κινήσεις. Μπορεί να κάνει το μαύρο eyeliner να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό αν προσθέσεις μία λευκή γραμμή από πάνω ή να κάνει τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα αν το τοποθετήσεις στο εσωτερικό των ματιών σου.

Δες παρακάτω 5 τρόπους για να το φορέσεις:

Διπλή γραμμή eyeliner:
Κάνε μία γραμμή με το μαύρο eyeliner όπως θα έκανες συνήθως και στην συνέχεια κάνε μία γραμμή με το λευκό eyeliner ακριβώς πάνω από την μαύρη. Η αντίθεση θα κάνει το αποτέλεσμα πολύ εντυπωσιακό.Ασπρόμαυρο cat eye: Αρχικά σχεδίασε μία cat eye γραμμή με ένα μαύρο eyeliner όπως θα έκανες συνήθως. Στην συνέχεια κάνε μία γραμμή με το λευκό μολύβι στο κάτω βλέφαρο και τράβηξε την μέχρι το τέλος του μαύρου eyeliner. Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχεις ένα πιο sexy look.Τόνισε τις εσωτερική γωνία των ματιών σου: Αντί να χρησιμοποιήσεις την λευκή σκιά που συνηθίζεις, τόνισε το εσωτερική γωνία των ματιών σου με ένα λευκό μολύβι. Έτσι θα έχεις πιο έντονο αποτέλεσμα αλλά και περισσότερη διάρκεια!Ξεκούραστο βλέμμα: Βάζοντας λευκό μολύβι στο εσωτερικό των ματιών σου αυτόματα φαίνονται πιο φωτεινά και ξεκούραστα.Σαν σκιά ματιών: Άπλωσε λευκό μολύβι σε όλο σου το βλέφαρο και κάνε blending με το δάχτυλο σου. Το ίδιο κάνε και στο κάτω σου βλέφαρο. Αν θες μπορείς να τοποθετήσεις και λίγη λευκή shimmering σκιά για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!


Scroll To Top