Πειράζει να βάζω το κραγιόν μου με τα δάχτυλα;

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017, 12:02
Πειράζει να βάζω το κραγιόν μου με τα δάχτυλα;

Το κεφάλαιο κραγιόν σημαίνει διαφορετικά πράγματα για την κάθε μία μας. Για άλλες είναι τρόπος ζωής, για κάποιες άλλες είναι statement, για πολλές είναι αξεσουάρ… Το ίδιο –περίπου- ισχύει και για την εφαρμογή των κραγιόν. Κάποιες το φοράνε απευθείας από το tube, άλλες με πινέλο, κάποιες δεν το φορούν ποτέ χωρίς περίγραμμα και υπάρχουν και κορίτσια που δεν μπορούν να φορέσουν κραγιόν αν δεν βάλουν λίγο Βaby Lips πρώτα.

Ποιος είναι τελικά ο σωστός τρόπος;

Στο μακιγιάζ κάνουμε τους δικούς μας κανόνες όταν μιλάμε για την εφαρμογή ή το τι μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα. Αν μαντεύω σωστά, βάζεις το κραγιόν σου με τα δάχτυλα γιατί θέλεις κάπως πιο διάφανο χρώμα και διακριτικό αποτέλεσμα. Συνέχισε να το κάνεις! Η διαφορά ανάμεσα στα δάχτυλα, το πινέλο και το tube είναι η ένταση του χρώματος κυρίως…

Αν το βάλεις απευθείας από το tube θα έχεις ένα πολύ έντονο αποτέλεσμα. Αν από την άλλη το βάλεις με πινέλο, θα έχεις ένα πολύ προσεγμένο, άψογο τελείωμα. Όλα εξαρτώνται από το τι ζητάς!

Εφόσον το φοράς με τα δάχτυλα σημαίνει πως θέλεις όπως είπαμε, διακριτικό χρώμα και δεν αναζητάς την απόλυτη τελειότητα συνεπώς… Δεν υπάρχει πρόβλημα! Φόρα το κραγιόν σου με όποιον τρόπο σε βολεύει μόνο φρόντισε να το κάνεις με καθαρά δάχτυλα κάθε φορά για ευνόητους λόγους!

 

Scroll To Top