4 κουταλιές λεβαντόνερο, ροδόνερο ή ανθόνερο, 4 κουταλιές αμυγδαλέλαιο, 1 κουταλάκι κερί μέλισσας τριμμένο, 1/2 κουταλάκι μέλι, 7 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντα. Βάζουμε σε μπεν μαρί το κερί, το μέλι και το αμυγδαλέλαιο, ώσπου να λιώσουν και να ομογενοποιηθούν.

Βάζουμε 1 λεπτό στον φούρνο μικροκυμάτων το λεβαντόνερο να ζεσταθεί και το προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε γρήγορα, να γίνει άσπρη κρέμα. Μόλις κρυώσει λίγο (όχι να πήξει), προσθέτουμε το αιθέριο έλαιο.

Από την Μαρία – Μαρίνα Σεραφειμίδου

serafeimidou

“Μαγειρεύω Καλλυντικά” εκδοσεις Παπαδόπουλος!