Το govastileto.gr σας προσφέρει 5 σετ περιποίησης μαλλιών Gliss Fiber Therapy - Δηλώστε συμμετοχή

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, 10:14
Το govastileto.gr σας προσφέρει 5 σετ περιποίησης μαλλιών Gliss Fiber Therapy - Δηλώστε συμμετοχή

Το govastileto.gr και η HENKEL HELLAS ΑΒΕΕ προσφέρουν σε 5 αναγνώστριες/ες από 1 set περιποίησης μαλλιών Gliss Fiber Therapy.

Το κάθε set περιλαμβάνει τα εξής:

- Gliss Fiber Therapy Σαμπουάν 400ml
- Gliss Fiber Therapy Conditioner 200ml
- Gliss Fiber Therapy Μάσκα Επανόρθωσης 300ml
- Gliss Fiber Therapy Repair-in-oil spray 100ml.

ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Στείλτε το όνομά σας, το επίθετό σας, τον αριθμό του τηλεφώνου σας καθώς και την διεύθυνσή σας στο info@govastileto.gr με την ένδειξη GLISS FIBER THERAPY. Οι τυχεροί θα αναδειχθούν μέσα από κλήρωση και θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά από την εταιρεία, για τον χρόνο και τρόπο παραλαβής του δώρου.

Το πρωί της 26ης Ιουνίου θα αναρτηθούν τα ονόματα των νικητών στο govastileto.gr.


ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ GLISS FIBER THERAPY ΜΕ OMEGAPLEX®:

Η Επανάσταση στην Επανόρθωση μαλλιών:

Προστασία Μεγάλης Διάρκειας & Βελτιωμένη Ποιότητα μαλλιών!!!


Η νέα σειρά GLISS FIBER THERAPY με OMEGAPLEX® φέρνει για πρώτη φορά στο σπίτι, την Επαναστατική Τεχνολογία Plex που αποτελεί την ιδανική λύση για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά! Αυτή η νέα σειρά χάρις την πρωτοποριακή φόρμουλά που διαθέτει, επανορθώνει τους σπασμένους δεσμούς στο εσωτερικό της τρίχας, για να ενδυναμώσει τη δομή για βελτιωμένη συνοχή. Η ποιότητα των μαλλιών ανανεώνεται και η ίνα της τρίχας προστατεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα απέναντι σε μελλοντικές φθορές*.

Η συχνή χρήση προϊόντων styling ή βαφών, προκαλεί σπάσιμο των δεσμών στο εσωτερικό της τρίχας, απορρυθμίζοντας την εσωτερική τους δομή. Η λύση έρχεται από το Gliss, τον ειδικό στην επανόρθωση των μαλλιών. Το νέο FIBER THERAPY ME OMEGAPLEX®, προσφέρει πρώτo την τεχνολογία Plex στο σπίτι και υπόσχεται προστασία μεγάλης διάρκειας, αφού τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει, αναδομούν την τρίχα και αναζωογονούν την ποιότητα των μαλλιών.

Μαζί με το Σαμπουάν και το Conditioner για καλύτερο ξέμπλεγμα, η νέα σειρά Gliss περιλαμβάνει το καινοτόμο Repair-In-Oil Spray, το οποίο κάνει τα μαλλιά λαμπερά και απαλά. Απλά ανακινήστε το μπουκάλι για να ενεργοποιήσετε την Τεχνολογία OMEGAPLEX® και τη θρεπτική δράση του ελαίου. Η σειρά ολοκληρώνεται με τη Μάσκα Επανόρθωσης για περιποιητική φροντίδα για τα μαλλιά.

Η σειρά Gliss FIBER THERAPY αναλυτικά:


Gliss FIBER THERAPY Σαμπουάν, 400ml,

€5,00 (Προτεινόμενη Λιανική Τιμή)

Αναδόμηση των δεσμών της τρίχας και προστασία που διαρκεί ενάντια σε μελλοντικές φθορές*. Για ορατά βελτιωμένη ποιότητα μαλλιών.

Gliss FIBER THERAPY Conditioner, 200 ml,

€3,58 (Προτεινόμενη Λιανική Τιμή)

Για τέλειο ξέμπλεγμα μαλλιών, αναδόμηση των δεσμών της τρίχας και προστασία μεγάλης διάρκειας*.

Gliss FIBER THERAPY Μάσκα Επανόρθωσης, 300 ml,

€7,70 (Προτεινόμενη Λιανική Τιμή)

Αναδόμηση των δεσμών στην ίνα της τρίχας. Πολυτελής φροντίδα για τα μαλλιά σας.Gliss FIBER THERAPY Repair-in-Oil Spray, 100 ml,

€10,03 (Προτεινόμενη Λιανική Τιμή)

Έλαιο 2-φάσεων για λάμψη και απαλότητα. Εντατική Περιποίηση χωρίς ξέβγαλμα.

*σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς για μέχρι και 24 λουσίματα

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Απορρυπαντικά & Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876 , έχοντας πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περισσότερους από 50,000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €18,7 δις και λειτουργικά κέρδη €3,2 δισ. για το έτος 2016. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.com

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1968, ανήκει σήμερα 100% στην Henkel AG & Co. H Henkel στην Ελλάδα έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/ Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr

Για περισσότερες πληροφορίες για το Gliss μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες:

http://www.gliss.gr

https://www.facebook.com/schwarzkopfgreece

https://www.instagram.com/schwarzkopfgr/

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ με τίτλο «GLISS FIBER THERAPY»

Ο Διαγωνισμός

- Η εταιρεία με την επωνυμία «HENKEL HELLAS ΑΒΕΕ» που εδρεύει στο Μοσχάτο, οδό Κύπρου, αριθμός 23 εφεξής αποκαλούμενη η «Εταιρεία», ανέθεσε στην εταιρία ZOYGLA G.R. A.E., εφεξής αποκαλούμενη «Διαχειριστής» τη διοργάνωση Διαγωνισμού με τίτλο «GLISS FIBER THERAPY» (εφεξής καλούμενο χάριν συντομίας «ο Διαγωνισμός»).

- Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους όρους του παρόντος.

Δικαίωμα Συμμετοχής


- Στον Διαγωνισμό και στην Κλήρωση που θα ακολουθήσει μπορούν να συμμετέχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Εξαιρούνται του δικαιώματος συμμετοχής οι εργαζόμενοι στον «Διαχειριστή», και στην «Εταιρεία» και στις θυγατρικές ή/και συνδεδεμένες με αυτές εταιρείες καθώς και τα πρόσωπα που εμπλέκονται άμεσα στην διαχείριση της εν λόγω προωθητικής ενέργειας, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς όλων των παραπάνω έως β' βαθμού.

Υποβολή Συμμετοχής

- Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό στέλνοντας e-mail στο info@govastileto.gr με ΘΕΜΑ «GLISS FIBER THERAPY» και αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό τους, το τηλέφωνο επικοινωνίας τους και την διεύθυνσή τους , κατά τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος από Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 και ώρα 00.00 έως και την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 και ώρα 23.59 ώρα Ελλάδας.

- Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό θεωρείται έγκυρη, εφόσον η υποβολή της γίνει κατά την διάρκεια του χρονικού διαστήματος που έχει οριστεί και οι συμμετέχοντες του Διαγωνισμού δώσουν τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους.

-Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των παρόντων όρων διεξαγωγής του Διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς την «Εταιρεία», όπως επεξεργαστεί τα προσωπικά στοιχεία τους για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

- Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν προϋποθέτει την αγορά ή την χρήση οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

Κλήρωση

Α. Τρόπος διεξαγωγής κλήρωσης


Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής
Κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017.

Β. Αποτελέσματα της κλήρωσης

- Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.govastileto.gr, εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών μετά την λήξη της προθεσμίας του Διαγωνισμού.

- Μετά την παρέλευση 15 ημερών από την ανακοίνωση των Νικητών, κάθε νικητής που δεν έχει ανταποκριθεί στην επικοινωνία μας (μέσω email ή/και τηλεφωνικά), αντικαθίσταται αυτοδίκαια από τον πρώτο στη σειρά από τους αναπληρωματικούς νικητές.

- Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους έως και την 31/07/2017. Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα.


Προστασία προσωπικών δεδομένων

- Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων που θα ζητούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις τόσο του Ελληνικού Δικαίου ( Ν. 2472 / 1997, Π.δ. 207 / 1998. Π.δ. 79 / 2000 και αρ. 8 Ν. 2819 / 2000), όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ) για την έγκυρη συμμετοχή στον Διαγωνισμό είναι: Ονοματεπώνυμο*, email* ως υποχρεωτικά καθώς και ως προαιρετικά Τηλέφωνο επικοινωνίας και Διεύθυνση.

- Η υλοποίηση του Διαγωνισμού απαιτεί τη δημιουργία αρχείου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα το οποίο θα συμπεριλαμβάνει το Ονοματεπώνυμο*, email*, Τηλέφωνο επικοινωνίας και Διεύθυνση των συμμετεχόντων. Γι αυτόν τον λόγο η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την παροχή της ρητής και ανεπιφύλακτης συγκατάθεσης κάθε Συμμετέχοντα προς την Εταιρεία και τον Διαχειριστή, προκειμένου ο τελευταίος να καταχωρήσει το ονοματεπώνυμό του και τα λοιπά ζητηθέντα στοιχεία σε αρχείο που θα δημιουργηθεί κατά την έννοια του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει, του Ν. 2774/1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

- Σκοπός της τήρησης του αρχείου αυτού είναι η διενέργεια του Διαγωνισμού και ειδικότερα η ταυτοποίηση των συμμετεχόντων (επιβεβαίωση στοιχείων) και η ταυτοποίηση των νικητών. Τα δεδομένα των συμμετεχόντων θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα ενός έτους.

- Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί εγγράφως στον Διαχειριστή και να ασκήσει τα δικαιώματά του περί ενημέρωσης, πρόσβασης στο αρχείο προσωπικών δεδομένων και μεταβολής/διαγραφής των ανωτέρω στοιχείων κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στα άρθρα 11-13 του ν. 2472/97 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Σε ότι αφορά στην τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων, ο Διαχειριστής θα προβεί, εφόσον απαιτείται, σε κάθε απαραίτητη γνωστοποίηση προς την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Διάφορα

- Ο Διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια του Διαγωνισμού, καθώς και να μεταβάλλει τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή/ και να ματαιώσει το Διαγωνισμό κατά την κρίση του και χωρίς να θεμελιώνεται οποιαδήποτε αξίωση των συμμετεχόντων από αυτούς τους λόγους ούτε έναντι της Εταιρείας ούτε έναντι του Διαχειριστή. Ο τελευταίος θα ανακοινώσει κάθε τέτοια τροποποίηση των όρων στον ιστότοπο του διαγωνισμού www.govastileto.gr. Ο Διαχειριστής διατηρεί επίσης το δικαίωμα αποκλεισμού συμμετεχόντων από τη διαδικασία αν κρίνει ότι δεν πληρούνται οι προαναφερθέντες όροι ή δεν σχετίζονται θεματολογικά με τον τίτλο του διαγωνισμού.

- Κατά τη διάρκεια συμμετοχής του κοινού, τόσο ο Διαχειριστής όσο και η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να προβαίνει σε διάφορες προωθητικές ενέργειες προς τους συμμετέχοντες.
Scroll To Top