Η Τέτα Καμπουρέλη μας αποκαλύπτει τα μεγάλα λάθη που κάνουμε όλες οι γυναίκες με τα προϊόντα περιποίησης

Η Τέτα Καμπουρέλη μας αποκαλύπτει τα μεγάλα λάθη που κάνουμε όλες οι γυναίκες με τα προϊόντα περιποίησης
Πιστεύω πως δεν υπάρχει γυναίκα που δεν έχει έστω μια ενυδατική κρέμα στο σπίτι της ή μια κρέμα ματιών. Καλώς ή κακώς σε όποια ηλικία και να είμαστε πρέπει να φροντίζουμε και να αγαπάμε το δέρμα μας πολύ.

Το θέμα όμως δεν είναι απλά να βάζουμε τις κρέμες σε καθημερινή βάση αλλά να τις βάζουμε και σωστά και να αποφεύγουμε σημαντικά λάθη.

Ποια είναι αυτά;

1. Πρώτο και βασικό. Ποιος ο λόγος να βάζουμε κρέμα αν δεν έχει προηγηθεί το σωστό ντεμακιγιάζ; Η επιδερμίδα για να δεχτεί το προϊόν πρέπει να είναι καθαρή.

2. Βάζουμε κρέμα μόνο όταν βλέπουμε το δέρμα μας ταλαιπωρημένο και ξηρό. ΛΑΘΟΣ. Η επιδερμίδα μας δεν πρέπει να μας το θυμίζει από μόνη της ότι έχει ανάγκη από φροντίδα. Πρέπει κάθε μέρα να της δείχνουμε την αγάπη μας.

3. Αγοράζουμε κρέμες με άρωμα χωρίς να σκεφτόμαστε πως ερεθίζουν το βλεννογόνο των ματιών με αποτέλεσμα να πρήζονται.

4. Βάζουμε κρέμα ματιών με όποιο δάχτυλο έχουμε εύκαιρο. Το σωστό είναι να τοποθετούμε την κρέμα μας με το μεσαίο δάχτυλο, δηλαδή τον παράμεσο γιατί είναι πιο ελαφρύ από τα υπόλοιπα ενώ είναι νόμος πως απαγορεύεται η τριβή.

5. Αγοράζουμε τα προϊόντα περιποίησης με βάση την τιμή και όχι τα συστατικα. Λάθος κι αυτό. Το Νο1 κριτήριο είναι τα συστατικά και όχι η τιμή. Πάρτε το ανάποδα!

Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν κορίτσια μου γιατί είναι τόσο μικρά αυτά τα λαθάκια που μπορεί όμως να δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα.


Από την Τέτα Καμπουρέλη

Scroll To Top