Έναν απίστευτο πανικό έχει προκαλέσει σε παγκόσμιο επίπεδο μια νεαρή μητέρα τριών παιδιών με τη φωτογραφία που ανάρτησε και τη λεζάντα «Εσύ τι δικαιολογία έχεις;»!

Η «fit mum», όπως αποκαλείται η γυναίκα, υποστηρίζει ότι όλες οι γυναίκες που γεννούν, πρέπει να είναι γυμνασμένες, αδύνατες και όμορφες και να μην εγκαταλείπουν το σώμα τους  γιατί δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό. Η αντίδραση από γυναίκες που έχουν γίνει μητέρες απόλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου ήταν άμεση.

Η «fit mum», όμως, δεν πτοήθηκε και ανάρτησε δεύτερη φωτογραφία της  στον λογαριασμό της στο Facebook, φορώντας ένα μπικίνι και κάνοντας ακόμα πιο έξαλλες τις γυναίκες που την είδαν.

Η 45χρονη Κρίσταλ Μπουγκόν, ιδιοκτήτρια καταστήματος εσωρούχων μεγάλου μεγέθους, ξεκίνησε εκστρατεία εναντίον της και ζήτησε από γυναίκες να ανεβάσουν στη σελίδα της στο Facebook, μια φωτογραφία με τα εσώρουχά τους. Μάλιστα, έγραψε: «Δεν ξέρεις ποτέ ποιον μπορείς να βοηθήσεις με αυτό τον τρόπο. Ποιανού τη ζωή μπορείς να αλλάξεις, όταν οι γυναίκες δουν ότι δεν είναι οι μόνες που έχουν κυτταρίτιδα, ουλές, πάχος και πεσμένο στήθος!».

Η «fit mum» δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα και απάντησε μέσα από το Facebook, ισχυριζόμενη ότι οι γυναίκες στις φωτογραφίες δεν δείχνουν πως είναι μια γυναίκα στην πραγματικότητα, αλλά ούτε το πώς πρέπει να είναι αν σέβεται τον εαυτό της και τη ζωή της: «Αυτές είναι υπέρβαρες γυναίκες οι οποίες έχουν εμμονή με τις αδύνατες και γυμνασμένες και δήθεν υποδεικνύουν πώς είναι οι «πραγματικές» γυναίκες που γίνονται μαμάδες. Δικαιολογίες! Δε σέβονται καν την υγεία τους!».

Όπως φαίνεται η κόντρα που άρχισε δεν λέει να ηρεμήσει και οι πρώτες απώλειες ήδη σημειώθηκαν. Για δύο ημέρες ο λογαριασμός της “fit mum” στο Facebook μπλόκαρε και δεν της επiτρεπόταν να αναρτά φωτογραφίες αφού έγιναν σε βάρος της καταγγελίες για ανάρμοστο και προσβλητικό υλικό.