Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να βγαίνεις από το μπάνιο και να σκουπίζεσαι με μία καθαρή και μυρωδάτη πετσέτα ή να ξαπλώνεις στα σεντόνια σου και να βυθίζεσαι στη γοητεία του αρώματός τους.

Tα ρούχα πολλές φορές με την υγρασία αργούν να στεγνώσουν και έτσι το άρωμα από τα απορρυπαντικά και τα μαλακτικά χάνεται. Έτσι, αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε και να σου δείξουμε πώς μπορείς να κάνεις πετσέτες και σεντόνια να μυρίζουν «μανούλα». 

Συμβουλές για να κάνεις πετσέτες και σεντόνια να μυρίζουν τέλεια!

Καθαρό πλυντήριο: Για να πλυθούν και να μοσχοβολούν τα ρούχα που πλένεις πρέπει το πλυντήριο σου να είναι πάντα καθαρό.

Στο ξέβγαλμα ρίξε έλαια: Μπορείς την ώρα του ξεβγάλματος να ρίξεις λίγες σταγόνες από όποιο αιθέριο έλαιο εσύ προτιμάς. Αυτό θα δώσει έξτρα μυρωδιά στα ρούχα σου και θα κάνει πετσέτες και σεντόνια να μυρίζουν τέλεια.

Άπλωσε αμέσως μετά το πλύσιμο: Αν μείνουν τα ρούχα ακόμα και λίγη ώρα παραπάνω στον κάδο του πλυντηρίου μπορεί να αποκτήσουν άσχημη μυρωδιά.

Σιδέρωσε τα ρούχα σου όσο είναι ακόμα νωπά: Με αυτό τον τρόπο θα εγκλωβίσεις το άρωμα στο εσωτερικό τους και θα το κάνεις να κρατήσει περισσότερο από πριν.

Μετά το σιδέρωμα μη βάλεις τα ρούχα σου αμέσως στα συρτάρια. Άστα έξω λίγες ώρες να αεριστούν, να στεγνώσουν καλά και να αποβάλουν την υγρασία που έχουν.

Πηγή: ipop