Βάλε την αρχαία τέχνη του Feng Shui στην κρεβατοκάμαρά σου

Βάλε την αρχαία τέχνη του Feng Shui στην κρεβατοκάμαρά σου

Το Feng Shui αφορά την εναρμόνιση μας με το περιβάλλον μας και την βελτίωση αυτού. Τα μικρά μυστικά που θα σου παρουσιάσουμε δεν έχουν σχέση με κάποιο μυστικιστικό θαύμα, αλλά με την μεταφορά κάποιων απολύτως λογικών κινήσεων στην καθημερινότητά μας.

Μην αποθηκεύεις αντικείμενα κάτω από το κρεβάτι


Ο λόγος είναι ότι είναι κακό κάρμα και θα έχεις γρουσουζιά για 5 χρόνια. Φυσικά και όχι! Κάθε αντικείμενο έχει την ενέργειά του που αλληλεπιδρά με σένα με αποτέλεσμα να μένει λιγότερος χώρος για να έχει ροή η δική σου ενέργεια.

Η δυτικής λογικής εξήγηση αυτού, είναι ότι τα αντικείμενα κάτω από το κρεβάτι μπορεί να γίνουν δεκάδες. Ακόμα όλα τα αντικείμενα μαζεύουν σκόνη και βρωμιές με αποτέλεσμα να είναι το ίδιο με το να κοιμάσαι σε αποθήκη.

Συν τοις άλλοις, αν θέλεις να καθαρίσεις από κάτω, είναι σχεδόν αδύνατο. Για καλύτερη ποιότητα του αέρα της κρεβατοκάμαρας θα συνταχθούμε με το Feng Shui.Καθαριότητα και αποσυμφόρηση

Η καθαριότητα και η αποσυμφόρηση από αντικείμενα προάγουν την ευκολότερη χαλάρωση και την καλύτερη ποιότητα αέρα στο δωμάτιο. Το Feng Shui προτάσσει να αδειάσεις όλες τις ντουλάπες και να κάνεις ένα καλό καθάρισμα του δωματίου.

Ύστερα να επιλέξεις τι δεν χρειάζεσαι, τι δεν θα ξαναφορέσεις και να το δωρίσεις. Τα περιττά πράγματα σου αντλούν ενέργεια.

Εδώ συμφωνούμε απόλυτα. Τα πολλά αντικείμενα μεταφράζονται ως πολύ ή πλημμελές καθάρισμα. Ταυτόχρονα η συνεχής οπτική επαφή με πολλά αντικείμενα κουράζει και δεν σε βοηθά να χαλαρώσεις. Οπότε άρχισε το μάζεμα…

Διώξε το παρελθόν. Κάνε νέα αρχή

Αν ξεφορτωθείς το παρελθόν, κουβαλάς λιγότερο βάρος στο μέλλον. Αντικείμενα που σου θυμίζουν περασμένες σχέσεις σου, χαρές και λύπες με αυτούς, καθώς και υποχρεώσεις, προσθέτουν βάρος στο μέλλον.

Τι αξία έχει ένας πίνακας που τσακωνόσουν με τον/την πρώην σου για το ποιος θα τον κρατήσει, χωρίς να αρέσει σε κανέναν σας; Δεν χρειάζεται να κρατάς κάτι που έχει ποτιστεί με τόση αρνητική ενέργεια (και αυτό το λέμε με τον δυτικό τρόπο σκέψης). Δεν σου λέμε να κάνεις αγιασμό ή κάποιο πνευματικό cleansing στον χώρο.

Απλά να προστατέψεις τον εαυτό σου από δυσάρεστους συνειρμούς (πιθανώς σε κακές στιγμές) και συναισθήματα σύγκρισης με την νέα σου σχέση. Ειδικά αν έχεις πολλές «αποσκευές» να κουβαλήσεις…Σκέψου πρακτικά για να χαλαρώσεις

Κάνε πρακτικές ερωτήσεις στον εαυτό σου για την κρεβατοκάμαρα. Δοκίμασε για παράδειγμα τις «Δείχνει φιλόξενη; Με εκφράζει; Έχει η κρεβατοκάμαρα άνετο διάδρομο και από τις δύο μεριές; Είναι ένα ελκυστικό ή και σέξι υπνοδωμάτιο;»

Μόλις απαντηθούν κάποιες αντίστοιχες απορίες, θα δεις ότι θα κοιμάσαι ευκολότερα και πολύ πιο χαλαρά, είτε έχεις (που είναι καλό), είτε δεν έχεις (αλλά η κρεβατοκάμαρα είναι στην εντέλεια) σύντροφο.
Scroll To Top