Κορίτσια δεν ξέρω εάν το καταλάβατε αλλά το καλοκαίρι έφθασε. Είναι η εποχή που η περιποίηση του προσώπου μας είναι επιτακτική. Η επιδερμίδα μας χρειάζεται ενυδάτωση και φροντίδα σε καθημερινή βάση.

Πολλές από εσάς μπορεί να χρησιμοποιείται την ενυδατική σας κρέμα κάθε μέρα. Πόσες φορές όμως δεν έχετε νοιώσει το πρόσωπό σας ξηρό, θαμπό και ταλαιπωρημένο.

Για αυτές τις ημέρες σας προτείνω να δοκιμάσετε να φτιάξετε μόνες σας στο σπίτι μία μάσκα που χρησιμοποιώ κι εγώ. Είναι εύκολη και αμέσως θα νοιώσετε την επιδερμίδα του προσώπου σας να λάμπει και τις φίλες να σας ρωτούν τι κάνατε στο πρόσωπο σας.

Η μάσκα αυτή έχει βάση το τριαντάφυλλο. Είναι ιδανική γιατί καταφέρνει και εξισορροπεί τις λιπαρές και τις ξηρές περιοχές της επιδερμίδας σας.

Τα συστατικά που θα χρειαστείτε είναι:

6 φρέσκα ροδοπέταλα

2 κουταλάκια ροδόνερο

1 κουταλάκι γιαούρτι. Προσοχή, να το έχετε βγάλει από το ψυγείο 40 με 45 λεπτά πριν το χρησιμοποιήσετε έτσι ώστε να έχει θερμοκρασία δωματίου

1 κουταλάκι μέλι

Πρώτα από όλα θα μουσκέψετε τα ροδοπέταλα και στη συνέχεια θα τα λιώσετε σε ένα μπολ. Στη συνέχεια θα προσθέσετε το ροδόνερο, το γιαούρτι και το μέλι. Ανακατέψτε τα υλικά καλά και απλώστε το μείγμα στο δέρμα σας. Αφήστε το για δέκα λεπτά και καθαρίστε το πρόσωπό σας με κρύο νερό.

Δεν θα πιστεύετε το αποτέλεσμα που θα δείτε.

Αν σας περισσέψει μείγμα σκεπάστε το και φυλάξτε το στο ψυγείο.

Χρησιμοποιείστε τη μάσκα αυτή και θα με θυμηθείτε!

Με αγάπη Κιμ