Καλώς ήρθατε στο gova stileto….!H ιστοσελίδα για την σύγχρονη γυναίκα του σήμερα, την εργαζόμενη γυναίκα ,την σύζυγο, την μητέρα, την γυναίκα single  και πάνω από όλα την γυναίκα με «Γ» κεφαλαίο που ακόμα και με όλα της τα άγχη και τις αγωνίες ,την οικονομική κρίση και την καθημερινή πίεση δεν ξεχνά ποτέ ότι είναι γυναίκα…

Η ιδέα του gova stileto γεννήθηκε με το όραμα ενός site που θα μπορεί να μιλάει την γυναικεία γλώσσα, που θα δίνει εύκολες και έξυπνες λύσεις σε όλους τους τομείς, που θα μας βοηθάει να βρούμε το προσωπικό μας  styling και να μας ενημερώνει για την τελευταία λέξη της μόδας, δίνοντας όμως πάντα και την  οικονομική πρόταση και το do it yourself. Το “life and style” θα περιέχει  ρεπορτάζ του ελληνικού και ξένου showbiz  για να μαθαίνετε ΕΣΕΙΣ πρώτες όλες τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν. Στην κατηγορία «beauty» θα βρίσκετε  συμβουλές ομορφιάς  από τους ποιο καταξιωμένους επαγγελματίες  του χώρου της αισθητικής. Στην κατηγορία  “ΥΓΕΙΑ” δίνουμε μεγάλη έμφαση αφού πρέπει να είμαστε σωστά ενημερωμένες για όλα τα θέματα που αφορούν στην υγεία μας αλλά και στην αποκατάσταση της με τον καλύτερο τρόπο. Θα υπάρχουν συμβουλές, όπως και ιατρική ενημέρωση από τους καλύτερους γυναικολόγους, μαιευτήρες και χειρουργούς .Το fitness and wellbeing για μια πιο υγιεινή ζωή και μια καλή φυσική κατάσταση. Αστρολογικές προβλέψεις και  αστρολογικά θέματα  θα αναπτύσσονται σε ειδική κατηγορία. Ο τομέας της μητρότητας «είμαι μαμά», μιλάει νομίζω από μόνος του και αναφέρεται σε όλα όσα ενδιαφέρουν εμάς της μαμάδες καθημερινά .Στην κατηγορία το «παιδί μου»   θα υπάρχουν  από ατζέντα για παιδικές δραστηριότητες, τεστ ποιότητας προϊόντων για παιδιά, διαγωνισμοί με δώρα και συμβουλές από παιδιάτρους μέχρι έξυπνες αγορές και γενικά οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με τις τρυφερές μας υπάρξεις .Ο τομέας  της «ψυχολογίας» θα αναφέρεται σε όλα εκείνα τα οποία μπορούν να  μας επηρεάσουν, προκειμένου να ανακαλύπτουμε μέσα από αφηγήσεις όσα έχουμε καλά κρυμμένα στον εσωτερικό μας κόσμο και φυσικά   λύσεις για μια πιο αρμονική ζωή. Το «sex(y)life» είναι τομέας που θα δίνει συμβουλές για θέματα τα οποία αφορούν την ερωτική ζωή μιας γυναικάς και όλα όσα την απασχολούν γύρω από την σεξουαλική της δραστηριότητα. Επειδή όμως δεν υπάρχει μόνο το sexlife αλλά και το sexy life ,η συγκεκριμένη κατηγορία θα είναι και ένας καλός οδηγός για το πώς μπορεί να παραμένει ελκυστική μία γυναίκα κάθε ηλικίας, σε μακροχρόνια σχέση ή όχι.

Σε όποια φάση της ζωής και να βρισκόμαστε ( εργένικη -μεγάλου ερώτα ή της δημιουργίας οικογενείας) ένα πράγμα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ:

ΌΤΙ ….ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

Η γόβα στιλέτο, σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας κατά την γνώμη μου (άσχετα εάν δεν μπορούμε να τις περπατήσουμε για πολύ ώρα…), στέλνει συγκεκριμένο μήνυμα, για αυτό και την επέλεξα ως σύμβολο στο διαδικτυακό μας ταξίδι !

Καλώς ήρθατε…

Κιμ Κίλιαν