Το ζητήσατε και το govastileto.gr,  σας εξασφάλισε επιπλέον 12 διπλές προσκλήσεις  για το  Δελφινάριο και τη νέα ξεκαρδιστική παράσταση που ετοίμασε ο Μάρκος Σεφερλής… «Αγάπη μόνο».

 
Αναλυτικά:

3 διπλές για την Τετάρτη 31 Αυγούστου,

3 διπλές για την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου,

3 διπλές για την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και

3 διπλές για την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.


ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Μπείτε στη σελίδα του govastileto.gr στο FACEBOOK, κάνετε LIKE στην σελίδα μας και γράψτε ένα σχόλιο κάτω από τον διαγωνισμό. Οι τυχεροί-ές θα αναδειχθούν μέσα από κλήρωση και θα ενημερωθούν με μήνυμα στο FB από τη σελίδα μας.

Το πρωί της Δευτέρας 29 Αυγούστου θα αναρτηθούν τα ονόματα των νικητών στο govastileto.gr.

Καλή επιτυχία!

Σημείωση:

Οι τυχεροί-ές του διαγωνισμού δεν μπορούν να αλλάξουν τη μέρα που έχουν κληρωθεί. Επίσης παρακαλούμε τα ονόματά σας στο facebook να αντιστοιχούν με το πραγματικό σας, καθώς θα σας συζητηθεί ταυτότητα από το ταμείο του θεάτρου.

Στις τσέπες μας δεν έμεινε ευρώ, ούτε δολάριο και η ζωή μας κρέμεται από μια καγκελάριο.
Γι’ αυτό και επιβίωσης δίνουμε σεμινάριο κι αυτό το καλοκαίρι, πού αλλού; Στο Δελφινάριο!

Σ’ έναν κόσμο που όλα καταρρέουν, τα οικονομικά αποθέματα έχουν εξαντληθεί, οι ηθικές αξίες περνάνε τεράστια κρίση και η αλληλεγγύη είναι πλέον επιτακτική ανάγκη, ο Μάρκος Σεφερλής χωρίς καθόλου «αυταπάτες», προτείνει να δώσουμε ο ένας στον άλλον, αυτό που μας έχει απομείνει! «Αγάπη μόνο»!

Η νέα ξεκαρδιστική παράσταση που ετοίμασε ο Μάρκος και η… «συνήθης ύποπτη» παρέα του, υπόσχεται να ταξιδέψει το κοινό κι αυτό το καλοκαίρι, με αυτοκίνητα κι αεροπλάνα, σε εξωτικές παραλίες, κλαμπ, κομμωτήρια, πανηγύρια, ρινγκ του μποξ, επαρχιακούς δρόμους έως και
την κορυφή του Ολύμπου, χαρίζοντας σπαρταριστό γέλιο και… «Αγάπη μόνο»!!!

Στο ανανεωμένο… hi-tech Δελφινάριο!