Ο Άκης Πετρετζίκης σε συνέντευξή του αποκάλυψε αν σκέφτεται το γάμο, αφού άλλωστε είναι γνωστό πως είναι πολύ ερωτευμένος με την νεαρή τραγουδίστρια Demy.

«Για να έχεις με μία κοπέλα μακροχρόνια σχέση πάει να πει πως θεωρείς πως είναι η γυναίκα της ζωής σου», είπε στο περιοδικό «OΚ!» ο Άκης. Παρ’όλα αυτά ξεκαθάρισε πως: «Ούτε και εκείνη είναι έτοιμη ακόμα για γάμο  αλλά σε αυτά τα ζητήματα δε χωράει  πρόγραμμα. Όταν ήμουν 20 χρονών είχα πει πως είχα πλάνο μέχρι τα 30 μου να κάνω οικογένεια. Τώρα έδωσα στον εαυτό μου μια παράταση μίας πενταετίας. Έχω πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και αν κάνω τώρα παιδί θα πρέπει να το παίρνω μαζί μου στα γυρίσματα».

Πάντως, το ενδεχόμενο του γάμου δεν το απέκλεισε, αφού είπε πως «θέλω να παντρευτώ σε μια παραλία, με λίγους φίλους  και να τους μαγειρεύω».

Τέλος για τις φωτογραφίες που βλέπουμε στα περιοδικά με εκείνον και την αγαπημένη του είπε: «Όσες φορές μας έχουν πετύχει με την Demy δεν είχα την παραμικρή ιδέα. Ακόμα και πέρσι στη Μήλο δεν κατάλαβα πως έγινε. Είχε έρθει ένας τύπος δίπλα μας με την πετσέτα του και την ομπρέλα του και μπήκε στη θάλασσα. Που να το φανταστώ πως ήταν φωτογράφος», προσθέτοντας ότι πολλές φορές έχει ακούσει διάφορους να συνεννοούνται με τους φωτογράφους για να τους απαθανατίσουν με την κοπέλα τους, πράγμα που του προκαλεί απορία και έκπληξη.