Έδωσε σάρκα και οστά στον βασιλιά των Ολύμπιων θεών στην ταινία «Ηρακλής», αλλά οι παραγωγοί αναγκάστηκαν να κόψουν στο μοντάζ τη μία και μοναδική σκηνή του. Το ντεμπούτο του Παρασκευά Μπουμπουράκα στη μεγάλη οθόνη δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενε. Το μοντέλο με τις διεθνείς περγαμηνές υποδύθηκε τον ρόλο του Δία στο χολιγουντιανό blockbuster με πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Τζόνσον, το οποίο βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες την περασμένη Πέμπτη. Μόνο που εμείς δεν θα έχουμε την ευκαιρία να τον καμαρώσουμε επί τον έργον, όχι στο σινεμά τουλάχιστον…

Σύμφωνα με το σενάριο, η παρουσία του ωραίου Έλληνα περιορίζεται στην εναρκτήρια σκηνή της ταινίας, η οποία δείχνει την αποπλάνηση της μητέρας του Ηρακλή, Αλκμήνης, από τον Δία, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει έγκυος στον μεγαλύτερο ήρωα της ελληνικής μυθολογίας. Σύμφωνα με την “Espresso” επρόκειτο για μια αρκετά απαιτητική σκηνή, στο γύρισμα της οποίας ο Παρασκευάς έδωσε τον καλύτερό του εαυτό κερδίζοντας τις εντυπώσεις, καθώς και θετικά σχόλια από τον σκηνοθέτη Μπρετ Ράτνερ. Δυστυχώς όμως η διάρκεια του φιλμ προέκυψε μεγαλύτερη απ’ ό,τι είχαν υπολογίσει οι παραγωγοί. Έτσι αποφασίστηκε να κοπεί η πρώτη σκηνή, ώστε να εξοικονομηθεί χρόνος. Μη νομίζετε όμως ότι το κορυφαίο μοντέλο έπεσε στα… πατώματα από τη στεναχώρια του. Αισιόδοξος άνθρωπος από τη φύση του, κράτησε μόνο τα θετικά αυτής της ιστορίας. «Αυτά έχει η ζωή» έγραψε αλά γαλλικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, συμπληρώνοντας «ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία».

Η εν λόγω εξέλιξη πάντως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα έχουμε καθόλου την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Παρασκευά στον ρόλο του Δία, που παρεμπιπτόντως του ταιριάζει ιδιαίτερα. Η απόφαση των παραγωγών να κοπεί η εναρκτήρια σκηνή αφορά την κινηματογραφική βερσιόν του «Ηρακλή». Δεν αποκλείεται όμως να τη δούμε όταν το φιλμ βγει -με το καλό- στην αγορά του DVD. Σε όλα σχεδόν τα DVD υπάρχουν τα λεγόμενα «director’s cut», οι κομμένες σκηνές δηλαδή. Σε εκείνο του «Ηρακλή» λοιπόν αποκλείεται να μη συμπεριληφθεί η σκηνή όπου ο ωραίος Δίας ξελογιάζει την Αλκμήνη. Να σημειωθεί ότι ο Παρασκευάς Μπουμπουράκας είναι εκείνος που έκανε μόδα το μούσι στις διεθνείς πασαρέλες. Ο ίδιος έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας της υφηλίου, όπως του Ζαν Πολ Γκοτιέ και του Μισόνι.

290714230443_3327

290714230443_3998

290714230444_4622