Μπορεί ο Πέτρος Φιλιππίδης να πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο «Αρσενικό και παλιά δαντέλα», παρ’όλα αυτά καταγγέλλει το  Priscilla με τους Φώτη Σεργουλόπουλο, Γιώργο Καπουτζίδη και Παναγιώτη Πετράκη, ότι του το έκλεψαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real”, πριν από δύο μήνες και ενώ ήδη είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι έξαλλος με το θέατρο Batminton, ο ηθοποιός εκφράστηκε μέσω των social media όταν είδε φωτογραφία από την παράσταση «Priscilla» γράφοντας ως σχόλιο: «Μου το έκλεψε, ωραία, ωραία…». Αναφερόταν, όπως αποδείχτηκε στον θεατρικό επιχειρηματία Μιχάλη Αδάμ, ο οποίος έχοντας τα δικαιώματα του έργου στα χέρια του, έστησε έναν διαφορετικό θίασο από αυτόν που του είχε προτείνει ο Φιλιππίδης σε κουβέντες που είχαν προηγηθεί ανάμεσά τους.

Ο επιχειρηματίας, μετά τα όσα εξαπέλυσε μέσω social media ο Πέτρος Φιλιππίδης εναντίον του, δήλωσε σχετικά: «Επέλεξα να κάνω έναν διαφορετικό θίασο, με νέες δυνάμεις, που θεωρώ και καλύτερη λύση. Είχαν γίνει πολλές συζητήσεις με άλλους, έμπειρους ηθοποιούς αλλά δεν είχε κλειστεί τίποτα».

Όπως και να έχει και παρά τις παρεξηγήσεις που συνέβησαν ανάμεσα σε Φιλιππίδη και Αδάμ, ο ηθοποιός δηλώνει χαρούμενος για την θεατρική παράσταση «Αρσενικό και παλιά δαντέλα» που ήδη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.