Μια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από το προσωπικό τους αρχείο έδειξαν το πρωί στην εκπομπή τους, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού. Η Ελένη Μενεγάκη είναι άβαφη, ατημέλητη με ένα μαύρο φόρεμα και κρατάει στα χέρια της μια κατσαρόλα και τρώει μέσα από αυτή με ένα κουτάλι!

Στην αρχή παρουσίασαν την φωτογραφία ως κουίζ και στη συνέχεια η Τζένη Μπαλατσινού διευκρίνισε ότι η δημοσίευση της φωτογραφίας έγινε με την άδεια της παρουσιάστριας! Κατόπιν διηγήθηκε την ιστορία.

«Είναι 2 μηνών έγκυος στη μικρή, τη Βαλέρια και είχα φτιάξει μωσαϊκό. Είμαστε καλοκαίρι και φτιάχνω το γλυκό, το οποίο το κάνω καλά! Γενικά ότι μαγειρεύαμε εκείνη την περίοδο… δεν καθαρίζαμε τις κατσαρόλες! Τις καθάριζε η Ελένη… το βλέπεις!  Κοιμότανε και έτρωγε. Δεν έκανε τίποτα άλλο!!» είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

«Εδώ λέει στη Τζένη ”πόση ώρα θα κάνει να παγώσει; Θα κάνει ένα μισάωρο;” Και παίρνει το κουτάλι και το ξήλωσε! Έφαγε όλη τη κατσαρόλα! Έφαγε και το αλουμίνιο!» συμπλήρωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

170114152849_9987

Όπως φαίνεται οι πρώην αγαπημένοι κουμπάροι, που πάγωσαν τις σχέσεις τους την εποχή που δημοσιοποιήθηκε το πρόβλημα τσον γάμο της Ελένης και του Γιάννη Λάτσιου και ανακοινώθηκε το διαζύγιό τους, βρίσκονται σε καλό δρόμο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ξανάρχισαν να έχουν έστω και δειλά καλύτερες σχέσεις και βρήκαν ένα δρόμο επικοινωνίας, αφού μέχρι πρόσφατα δεν είχαν καμία επαφή και αρκετές φορές τα περασμένα χρόνια η παρουσιάστρια έριχνε τα “καρφιά” της σε Μπαλατσινού-Κωστόπουλο.

Το μόνο που έμεινε είναι να τους δούμε ξανά αγκαλιά σε παπαράτσι φωτογραφίες από κάποιο βραδινό γεύμα ή έξοδο του σαββατοκύριακου…