Ένας άντρας θέλει γυμνάσια για να στρώσει και όπως φαίνεται η Ελένη Χατζίδου το γνωρίζει καλά αυτό! Σε μια τέτοια δοκιμασία, λοιπόν, στην οποία υπέβαλε τον αγαπημένο της Γιώργο Τσούνη την έπιασε ο φωτογραφικός φακός του YOU! Πού; Στο γυμναστήριο των επωνύμων “Gym Tonic” στη Γλυφάδα, Σάββατο μεσημέρι σε prive χώρο να κάνουν ασκήσεις.

Το δίμετρο κορίτσι, που εμφανίζεται αυτή την περίοδο στο “Frangelico” με τον Χρήστο Χολίδη και τον Χρήστο Μενιδιάτη, γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά και ο καλό της την ακολουθεί όποτε έχει χρόνο. Η Ελένη με τον Γιώργο είναι μαζί 3,5 χρόνια, πολύ ερωτευμένοι, αλλά προς το παρόν δεν συζούν και δεν παντρεύονται

Γνωρίστηκαν σε μια συναυλία στην Αμερική όπου εκείνη εμφανιζόταν με τον Θάνο Πετρέλη. Ο Γιώργος, άλλωστε, είναι ξάδελφος του τραγουδιστή και τον είχε ακολουθήσει στο ταξίδι. Τι σου είναι, λοιπόν, το κάρμα! Από τότε είναι μαζί και παρά το ότι οι γονείς έχουν γνωριστεί και δεν κάνει ο ένας χωρίς τον άλλον, για την ώρα δηλώνουν κατά του γάμου και της επίσημης δέσμευσης.

Δείτε φωτογραφίες

xatzidou1

xatzidou2

xatzidou3

xatzidou4