Το govastileto.gr βρέθηκε χθες το βράδυ στο μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι που διοργάνωσε ο ΑΝΤ1 για την επιτυχημένη χρονιά που πέρασε. Εκεί βρέθηκαν όπως θα δείτε και παρακάτω όλοι οι συντελεστές του σταθμού αλλά και όσοι πρωταγωνίστησαν στις εκπομπές και τα show του.

Ο φωτογραφικός μας φακός κατέγραψε όλα όσα έγιναν στο παραλιακό κλαμπ της Βάρκιζας και όλες τις κυρίες που ξεχώρισαν με την εμφάνισή τους. Φυσικά εκεί βρέθηκαν και πολλά αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Μεταξύ άλλων στο πάρτι του ΑΝΤ1 το παρών έδωσαν οι: Ευαγγελία Αραβανή με τον Ηλία Βρεττό, Έλενα Παπαβασιλείου, Μαρία Μπεκατώρου, Παντελής Καναράκης, Κώστας Δόξας, Γιάννης Λάτσιος, Vegas, Μπέτυ Μαγγίρα με τον Δημήτρη Μάζη, Λάουρα Νάργες, Αποστόλης Τότσικας με την Ρούλα Ρέβη, Μελίνα Ασλανίδου, Κατερίνα Στικούδη, Δούκισσα Νομικού, Δέσποινα Βανδή, Κωνσταντίνος Αργυρός, Μαίρη Συνατσάκη και άλλοι.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς πολλές ήταν και οι εκπλήξεις που περίμεναν τους καλεσμένους, ανάμεσα σε αυτές ήταν και η εμφάνιση του Tony Sfinos που τους ξεσήκωσε όλους με τα τραγούδια του, του Κώστα Μαρτάκης και των REC,  ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε η βροχή των πυροτεχνημάτων!

Δείτε φωτογραφίες:

[doptg id=”1694″]