Μετά τα όσα είπε χθες στην εκπομπή του ο Πέτρος Κωστόπουλος για την Αγγελική Ηλιάδη και τις φωτογραφίες που “ανεβάζει” η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αγγελική του απάντησε εξοργισμένη, πάλι μέσω Instagram.

«Πείτε μου Πέτρο, το Instagram δεν είναι αυτό ακριβώς; Ή μήπως εγώ μόνο το λειτουργώ κατ’ αυτό τον τρόπο; Θα έπρεπε θεωρείτε να ζητάω άδεια για το τι φωτογραφίες θα ανεβάζω; Θα έπρεπε μήπως κάθε φωτογραφία να συνοδεύεται από αιτιολόγηση, επεξήγηση, δικαιολογία, ερμηνεία; Μήπως τελικά πρέπει να χαλαρώσετε λιγάκι στον τρόπο σας, να σέβεστε και να μην προσβάλλετε ανθρώπους που ουδέποτε σας ενόχλησαν; Θεωρώ ότι αυτή η τσίτα σας δεν θα σας φέρει μεγαλύτερα νούμερα στην εκπομπή σας. Λυπάμαι γιατί σας είχα για πιο ευγενή χαρακτήρα. Ευθύ, ντόμπρο, αληθινό αλλά με ευγένεια άνθρωπο. Αύριο θα ανεβάσω τα γεμιστά που θα μαγειρέψω για να ‘πουλήσω’ το πόσο καλή μαγείρισσα είμαι! Με εκτίμηση, Αγγελική Ηλιάδη» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

iliadia

 

Να θυμίσουμε πως χθες κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ο παρουσιαστής του πρωινού του mega σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε για την Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας και αναφέρθηκε στις φωτογραφίες της στο Instagram και στο γεγονός πως δεν επιβαιβεώνει ή ακυρώνει τις φήμες.  «Στο Instagram, το οποίο είναι δημόσιο μέσο, έχει λυσσάξει, είναι μία αυτοέκθεση… Αυτοεκτίθεται τόσο πολύ! Το πουλάει», είπε χαρακτηριστικά.