Συγκλονίζουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τον ξαφνικό και ανεξήγητο θάνατο της 25χρονης Peaches Geldof και κόρης του μουσικού Bob Geldof και της παρουσιάστριας Paula Yates.

Το μοντέλο βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο, χωρίς κανείς να γνωρίζει την αιτία και η νεκροψία δεν έδειξε τίποτα, ενώ δίπλα της δεν βρέθηκαν ούτε ναρκωτικά, ούτε σημείωμα αυτοκτονίας, ούτε άλλες ουσίες.

geldof5

Το πιο ανατριχιαστικό της υπόθεσης όμως, είναι ότι όταν η Peaches πέθανε, δίπλα της βρισκόταν ο 11 μηνών γιος της Phaedra, ο οποίος και ήρθε αντιμέτωπος με το σοκαριστικό θέαμα της νεκρής του μητέρας.

Τα τελευταία δημοσιεύματα, αναφέρουν πως ο σύζυγός της, ο 23χρονος ροκ τραγουδιστής Thomas Cohen, άρχισε να ανησυχεί όταν την έπαιρνε τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε. Έτσι έστειλε έναν φίλο να δει τι συμβαίνει, και στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία.

thomas

Τώρα, όλοι περιμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις, που θα δείξουν την αιτία θανάτου της Peaches, ενώ το σώμα της έχει παραδοθεί στην οικογένεια της ώστε να γίνει η ταφή.