Μπορεί η περιουσία του Τζόρτζ Κλούνεϊ να ξεπερνά τα 180 εκατομμύρια δολάρια, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να ξοδέψει χρήματα για το γάμο του.

Μια πηγή αποκαλύπτει στο νέο τεύχος του Us Weekly ότι η οικογένεια της νύφης θα πληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων της πανάκριβης τελετής που  θα λάβει χώρα στην Ιταλία, και συγκεκριμένα στην Βενετία. Μάλιστα οι γονείς της Αμάλ Αλαμουντίν, θα το κάνουν με μεγάλη χαρά γιατί είναι  πολύ παραδοσιακοί σε ότι αφορά τέτοια θέματα.

Η πεθερά του Τζόρτζ Κλούνει δουλεύει ως δημοσιογράφος στην λιβανέζικη εφημερίδα Al Hayat, και μάλιστα έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεντεύξεις,  ειδικά όταν δούλευε στην τηλεόραση,  μεγάλων ξένων ηγετών, συμπεριλαμβανομένου του Μπιλ Κλίντον και του Τόνι Μπλερ. Ενώ ο πατέρας της είναι συνταξιούχος καθηγητής Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με τις νεότερες λεπτομέρειες, η τελετή θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο, μιας και μόνο 60 άτομα είναι καλεσμένα..  Ανάμεσά τους ο Ματ Ντέιμον με την σύζυγό του, η Σίντι Κρόφορντ, αλλά και ο κολλητός του Κλούνεϊ, Ράντε Γκέρμπερ (σύζυγος της Κρόφορντ), ο οποίος θα γίνει κουμπάρος του. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι η Αντζελίνα Τζολί με τον Μπράντ Πιτ.

Πληροφορίες θέλουν τους φίλους του αστέρα να  του ετοιμάζουν ένα αξέχαστο bachelor party. Καθώς μάλιστα ο Κλούνεϊ  είναι ίσως ο πιο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ το πάρτι αναμένεται special καθώς οι κολλητοί του, ανάμεσα τους ο Μπραντ Πιτ, ο Μπεν Αφλεκ και ο Ματ Ντέιμον του προετοιμάζουν ένα πολύ καυτό strip tease στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν οι πλέον ταλαντούχες καλλονές του επαγγέλματος.

Μια λεπτομέρεια που δεν έχει ενθουσιάσει καθόλου τη μέλλουσα νύφη Αμάλ Αλαμουντίν.

Στις 26 Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι λέγεται πως θα οργανώσει ένα χαλαρό δείπνο στο ξενοδοχείο Κιπριάνι, όπου οι σουίτες κοστίζουν 1.490 δολάρια τη βραδιά.

Το επόμενο πρωί, 27 Σεπτεμβρίου, στις 11:00, το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί στο ξενοδοχείο Αμάν Κανάλ της Μεγάλης Βρετανίας, στο οποίο τα δωμάτια κοστίζουν από 1.000-3.200 δολάρια τη βραδιά!