Ποιος θα περίμενε ότι ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου να κυκλοφορεί στους δρόμους με…γυναικεία τσάντα!Ο 36χρονος ηθοποιός που θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του Hollywood με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πολλές επιτυχημένες ταινίες και σειρές (The Tudors, Match Point και Dracula), έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της ταινίας «Fatal Attraction West End», στο Λονδίνο, κι έκλεψε -δικαιολογημένα- την παράσταση. Δεν είναι άλλος από τον Joanathan Rhys Meyers.

Ο Joanathan Rhys Meyers

jonathan2

Το όλο σύνολο συνδύασε με κοστούμι και κόκκινα μποτάκια, με την τσάντα του φυσικά να τραβά τα βλέμματα όλων! Και επειδή μάλλον του αρέσει να προκαλεί, σε συνέντευξη του στο “Evening Standard”, αποκάλυψε πως δεν φορά  ποτέ εσώρουχο σε σεξουαλικές σκηνές που γυρίζει: «Οι σεξουαλικές σκηνές είναι πάντα εύκολες, γιατί σου φέρνουν συνήθως έναν ελκυστικό και όμορφο παρτενέρ, διευκολύνοντας την κατάσταση. Συνήθως, επιλέγω να μην φοράω ποτέ εσώρουχο όταν τις κάνω. Είμαι ημίγυμνος!».

jonathan1

Ωστόσο τόνισε, πως δυο συνεχόμενες ημέρες για γυρίσματα σεξουαλικών σκηνών, τον κάνουν να μην θέλει να αντικρίσει το έτερον του ήμισυ μετά: «Νιώθω εξουθενωμένος. Ούτε που θέλω να αγγίξω την αγαπημένη μου μετά. Το μόνο που θέλω, είναι να κάνω ένα μπανάκι».

jona3