Κέρδος από παντού έχει η Kim Kardashian, που βλέπει τον τραπεζικό της λογαριασμό να φουσκώνει κατά 200.000.000 εκατομμύρια! Ο λόγος; Το ηλεκτρονικό παιχνίδι που φέρει το όνομά της και συμπληρώνεται από τη λέξη Hollywood. To παιχνίδι που είναι διαθέσιμο στο app store έχει φτάσει στη θέση τρία των πιο δημοφιλών παιχνιδιών!

Ο κάθε παίκτης μπορεί να φτιάξει τη δική του περσόνα και να την κάνει προοδευτικά μεγάλη star του Χόλυγουντ μέσα από διάφορες δοκιμασίες. Η Kim εμφανίζεται σε πολλά σημεία του παιχνιδιού και γίνεται η καλύτερη φίλη του κάθε παίκτη, ενώ παρουσιάζεται με πολλά outfits που έχει φορέσει και στην πραγματική ζωή.

Η τηλεπερσόνα, που έχει «ντύσει» με την πραγματική φωνή της το παιχνίδι, δήλωσε ενθουσιασμένη με το νέο της εγχείρημα και μάλιστα μόλις πριν από μερικές ώρες έγραψε στο προσωπικό της προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Βλέπω ότι σας αρέσει η νέα μου εφαρμογή- παιχνίδι. Με κάνετε πολύ χαρούμενη. Δούλεψα πολύ σκληρά πάνω σε αυτό και μ’ αρέσει πολύ που το απολαμβάνετε».

'Beautiful and big!' The objective of the game - which launches on the App Store and Google Play next week - is to 'create your own aspiring celebrity and rise to fame and fortune'

'I love that on you!' Kim's self-titled game app allows players to select clothes, hit the clubs, and 'fall in love' as vapid house music swells in the background

Video star: Kim Kardashian reportedly stands to make $200million from her hit video game Kim Kardashian: Hollywood