Φαντασμαγορική είναι η τελετή έναρξης του Μουντιάλ 2014 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ καλές, και το κλίμα είναι άκρως γιορτινό, με το κίτρινο και το πράσινο χρώμα να κυριαρχεί στις κατάμεστες εξέδρες. Oι διοργανωτές υποδέχτηκαν τις 32 ομάδες που θα συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με μία τεράστια μπάλα στο κέντρο του γηπέδου.

Και ενώ αρχικά την περασμένη Κυριακή η FIFA είχε ανακοινώσει ότι η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία μετείχε στην ηχογράφηση του επίσημου τραγουδιού του Μουντιάλ με τίτλο «We Are One» μαζί με τον ράπερ Πίτμπουλ και τη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Κλαούντια Λέιτε, ακύρωσε την προγραμματισμένη εμφάνισή της στο Σάο Πάολο, στην τελετή έναρξης του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου, τελικά έδωσε το “παρών” και αποθεώθηκε από τις χιλιάδες κόσμου που ήταν εκεί.

Φορώντας ένα σέξι κορμάκι στο χρώμα της Βραζιλίας το πράσινο η Λόπεζ μαζί με τον Πίτμπουλ και την Κλαούντια Λέιτε, ανέβγηκαν στη σκηνή που είχε στηθεί στη μέση του γηπέδου και τα έδωσαν όλα, τραγουδώντας το επίσημο τραγούδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου 2014.

Δείτε την εμφάνισή τους: