Μετά τις πρώτες του διακοπές στη Σκιάθο με την Κάτια Ζυγούλη και τα τρία τους παιδιά, ο Σάκης Ρουβάς επέστρεψε για λίγο στην πρωτεύουσα. Και όπως έγραψε το govastileto.gr ο τραγουδιστής χθες το βράδυ παρακολούθησε τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με την Κόστα Ρίκα.

Σήμερα το μεσημέρι όμως, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ βρέθηκε μαζί με έναν φίλο και συνεργάτη του σε γνωστό εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια και σε κατάστημα με αθλητικά είδη όπου και επιδόθηκε σε shopping therapy. Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr ήταν εκεί και τον απαθανάτισε.

Όσο για το τι ψώνισε;  Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για μπάσκετ για εκείνον και τον φίλο του, μία μπασκετική φανέλα και ένα ζευγάρι σαγιονάρες.

Να σημειώσουμε πως όταν οι πελάτες του καταστήματος τον αναγνώρισαν εκείνος δεν αρνήθηκε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί τους, ενώ ήταν ιδιαίτερα ευγενικός με τους υπαλλήλους. Αφού τελείωσε το shopping therapy, ο Σάκης έχοντας ψωνίζει τον απαραίτητο εξοπλισμό πήγε να παίξει μπάσκετ με τους φίλους του σύμφωνα με πληροφορίες. Άλλωστε είναι γνωστό πως είναι λάτρης των σπορ και ακόμα και στις διακοπές του βρίσκει τρόπους για να γυμνάζεται.

sakis2

Τα αθλητικά που αγόρασε

image(1)

image(2)

Οι σαγιονάρες στα χρώματα της Ελλάδας που ψώνισε

image(3)