Μετά από 3,5 χρόνια σχέσης η Σίσσυ Φειδά επισφραγίζει τον έρωτά της με τον κατά 11 χρόνια μικρότερο σύντροφο Γιώργο Ανδρίτσο με τον καλύτερο τρόπο. Το ζευγάρι το πήρε απόφαση και ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στα μέσα Σεπτέμβρίου στη Μύκονο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του govastileto.gr το μυστήριο θα γίνει σε εκκλησάκι του νησιού ενώ θα ακολουθήσει γαμήλιο πάρτι στο πολύ γνωστό ξενοδοχείο του νησιού, το Cavo Tagoo. Όσο για το ποιος θα παντρέψει το ζευγάρι; Οι προτάσεις που είχαν από φίλους ήταν πολλές. Πληροφορίες θέλουν για κουμπάρο επικρατέστερος να είναι ο  φίλος του ζευγαριού από τον χώρο της πολιτικής. Οι καλεσμένοι του ζευγαριού δεν θα είναι πολλοί αφού τόσο η Σίσσυ όσο και ο Γιώργος επιθυμούν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ στη σημαντικότερη μέρα της ζωής τους.

«Δεν μου έχει ξανατύχει να είμαι με κάποιον 11 χρόνια μικρότερό μου, γιατί δεν με έλκυαν οι νεότεροι άντρες», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η διακοσμήτρια ενώ αναφερόμενη στον τρόπο που την διεκδίκησε, είχε πει: «Με διεκδίκησε πολύ συνειδητά και πολύ αντρίκια γι’ αυτό πέτυχε το στόχο του. Είναι ένας άνθρωπος που έχει επίγνωση του εαυτού του και των θέλω του».

Σύντομα θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες.

 

Αγγελική Στόγια