Είναι οι ρόλοι; Είναι ο τρόπος ζωής; Είναι ο ναρκισσισμός τους; Είναι το τίμημα της show biz; Δεν ξέρουμε και για να είμαστε ειλικρινείς, λίγη σημασία έχει. Σημασία έχει ότι αυτό που βλέπουμε μας κάνει να θέλουμε να είμαστε στα γυμναστήρια 24 ώρες την ημέρα!

Στο Hollywood οι περισσότεροι έχουν ωραίους κοιλιακούς και σώματα καλά χτισμένα, αλλά μερικοί έχουν τέτοιους κοιλιακούς, που βγάζουν μάτι!

Ας δούμε ποιοι κύριοι αλλά και ποιες κυρίες είναι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου εκείνοι που μας χαρίζουν εικόνες για… οφθαλμόλουτρο!

Όταν μιλάμε για καλοχτισμένους κοιλιακούς, ο David Beckham είναι συνήθης ύποπτος. Από την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο μέχρι και σήμερα, δεν έχανε ευκαιρία να σηκώσει την φανέλα του και να μας δείξει τι απολαμβάνει η Victoria. Δεν έχει σταματήσει να γυμνάζεται, παρά το γεγονός ότι κρέμασε τα παπούτσια του και δεν έχει σκοπό να το κάνει, αφού ο David πρέπει να έχει κορμί λαμπάδα για να διαφημίζει τα εσώρουχα που σχεδιάζει!

BECKHAM 1

Όταν ανεβαίνει στο stage με κολάν και μπουστάκια, η Pink ξέρει γιατί το κάνει. Οι άψογοι κοιλιακοί της βρίσκονται σε κοινή θέα και όποιος αντέξει! Γιατί στο stage το ταλέντο δεν είναι ποτέ αρκετό!

PINK
Γυμνάζεται πολύ, ενώ προτιμά να τρέχει με φόντο τον Ατλαντικό ωκεανό. Οι παπαράτσι τον κυνηγούν για να τον απαθανατίσουν και να μας δημιουργήσουν ψυχολογικά. Ο Matthew ΜcConaughey λατρεύει την γυμναστική γι’ αυτό και έχει ένα από τα καλύτερα σώματα του Hollywood. Tίποτα δεν έρχεται χωρίς θυσίες σε αυτή τη ζωή!

MCCONAUGHEY
Έχει αποκτήσει τρία παιδιά αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να χαθούν οι περίφημοι κοιλιακοί της. Ο λόγος για την Gwen Stefanie η οποία αν και είναι σχεδόν 45 ετών, έχει κορμί που πολλές ζηλεύουν! Λάτρης της γυμναστικής, δικαίως βρίσκεται στη λίστα με τους ωραιότερους κοιλιακούς.

GWEN STEFANI
Είναι sexy, είναι ταλαντούχος, είναι περιζήτητος και οι κοιλιακοί του κολάζουν. Ο Ryan Gosling πρέπει να γυμνάζεται πολλές ώρες, αλλιώς δεν εξηγείται! Κορίτσια, στο γυμναστήριο όλες…

RYAN GOSLING
Στην τριλογία της σειράς «Twilight» ήταν το πιο δυνατό βαμπίρ. Στην ταινία «Hercules» που ήταν μεγάλη αποτυχία, είχε την ευκαιρία να μας δείξει τους απίστευτους κοιλιακούς του και να μας αφήσει με το στόμα ανοικτό. Ο Kellan Lutz πρέπει να έκανε πολλούς να αλλάξουν χρώμα. Ποιος νοιάζεται για την αποτυχία της ταινίας;

KELLAN LUTZ
Η απαιτούμενη μεταμόρφωση του Christian Bale για την ταινία «Batman» τον ανάγκασε να περάσει πολλές ώρες με τον personal trainer. Το αποτέλεσμα βέβαια τον δικαίωσε και έγινε ο Batman με τους ωραιότερους κοιλιακούς που πέρασε από την μεγάλη οθόνη. Το θέμα είναι να τους διατηρήσει!

CHRISTIAN BALE
Ο Joe Manganiello – ναι, ο νέος σύντροφος της εκρηκτικής Sofia Vergara – δούλεψε πολύ σκληρά για να αποκτήσει τους κοιλιακούς του και να αναλάβει το ρόλο στην ταινία «Magic Mike» και στην συνέχεια στο σίριαλ «True Blood». Ο Joe ενθουσιάστηκε με τους κοιλιακούς του και τους διατήρησε! Μα τόσες θυσίες να πάνε χαμένες;

MANGANIELLO

Βλέποντας αυτούς τους κοιλιακούς, η σωστή διατροφή και το γυμναστήριο σου περνάνε από το μυαλό ε;