Είναι μερικοί από τους διασημότερους ανθρώπους στον κόσμο! Έχουν φήμη, δόξα, τραπεζικούς λογαριασμούς με πολλά μηδενικά και οι έρευνες των ειδικών απέδειξαν ότι κατάγονται από βασιλικές οικογένειες της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Σκοτίας. Μπορείτε να φανταστείτε τον Hugh Grant με κορώνα; Κι όμως…

Τα αποτελέσματα των ερευνών εξέπληξαν ακόμα και τους ίδιους τους stars! Λογικό μας φαίνεται…

Θα αρχίσουμε από την δαιμόνια παρουσιάστρια Εllen De Generes και την Hillary Duff, οι οποίες είναι απόγονοι του βασιλιά Edward III που στρογγυλοκάθισε στον αγγλικό θρόνο από το 1327 μέχρι και το 1377, όπου και πέθανε. Αλλά υπάρχει ακόμα μια έκπληξη για την Εllen De Generes, αφού απεδείχθη ότι είναι 15η ξαδέρφη της Kate Middleton, που μπορεί να μην είναι γαλαζοαίματη αλλά είναι η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας. Πάντως η Kate δεν την κάλεσε στον γάμο.

Γαλαζοαίματες καταβολές έχει και η ηθοποιός Brooke Shields. Η διάσημη ηθοποιός κατάγεται από τον βασιλιά Henry IV της Γαλλίας, ο οποίος ήταν βασιλιάς από το 1589 μέχρι και το 1610.

BROOK SHIELDS

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt είναι το βασιλικό ζευγάρι του Hollywood, αλλά το γενεαλογικό τους δέντρο αποδεικνύει ότι προέρχονται από βασιλικές δυναστείες. Η Angelina έχει ρίζες από τον βασιλιά Phillip II της Γαλλίας που είχε το θρόνο από το 1180 μέχρι και το 1223, ενώ ο Brad από τον Henry II της Αγγλίας,  ο οποίος βασίλευσε από το 1154 μέχρι και το 1189. Τόσο οι ρίζες της Angelina όσο και του Brad προέρχονται από την πλευρά της μητέρας τους.

BRAD PITT

Από τον βασιλιά Edward I της Αγγλίας προέρχεται η Uma Thurman. H αλήθεια είναι ότι αυτό το αριστοκρατικό της στιλ κάπου πρέπει να οφείλεται!

UMA THURMAN

Ο Tom Hanks και η Glenn Glose μοιράζονται την ίδια βασιλική καταγωγή. Οι δύο star προέρχονται από τον βασιλιά John της Αγγλίας, που οι περισσότεροι γνωρίζουμε από την ιστορία του Ρομπέν των Δασών. Ο Βασιλιάς John ήταν ένας από τους πιο αποτυχημένος βασιλιάδες στην ιστορία της Αγγλίας. Ευτυχώς, δεν του έμοιασαν ούτε ο Tom Hanks, ούτε η Glenn Glose.

GLENN GLOSE - TOM

O πολύ Άγγλος Hugh Grant προέρχεται από τον βασιλιά Henry VII, ο οποίος ήταν και παππούς της Elizabeth I. Από βασιλιά σε βασίλισσα ο διάσημος ηθοποιός. Εμείς, πάντως δεν μπορούμε να τον σκεφτούμε σε θρόνο!

HUGH GRANT

Τα αδέρφια Ralph και Joseph Fiennes, οφείλουν το εκλεπτυσμένο τους στιλ στον βασιλιά της Σκοτίας James II, που ανέβηκε στο θρόνο το 1437 και ολοκλήρωσε την θητεία του το 1460.

RALPH & JOSEPH

Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε κι εμείς την καταγωγή μας; Μπορεί να εκπλαγούμε!