Πριν από δύο μήνες, όπως έγραψε το govastileto.gr η διάσημη ηθοποιός γλίτωσε στο παρά πέντε από τροχαίο, όταν έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό, οδηγώντας τη βέσπα της με την κόρη της πάνω, αποφεύγοντας την τελευταία στιγμή ένα σχολικό.  Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, τώρα της αφαιρέθηκε το δίπλωμα και δεν πρόκειται να ανέβει πάνω σε βέσπα για αρκετό καιρό.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Gwyneth Paltrow εκείνη τη μέρα δεν είχε μαζί της ούτε το0 δίπλωμα οδήγησης και το έβγαλε την επόμενη εβδομάδα, δίνοντας ξανά γραπτή και προφορική εξέταση, γιατί δεν της άρεσε η φωτογραφία που την είχαν βγάλει!

paltrow

Τώρα μάλιστα, και το σχολείο των παιδιών της έβγαλε απόφαση με την οποία απαγορεύει να προσέρχονται τα παιδιά στο σχολείο με μηχανάκια. Βέβαια, η εκπρόσωπος της ηθοποιού διέψευσε τα δημοσιεύματα αυτά. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της Chris Martin συνήθιζαν να πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο με τα μηχανάκια τους, αφού θεωρούσαν ότι ήταν ένα πρακτικό και κυρίως γρήγορο μέσο. Τώρα όμως θα πρέπει να το σκέφτονται δυο και τρεις φορές, αφού έχουν μπει στο στόχαστρο και αρκετοί τους κατηγόρησαν για ανευθυνότητα.