Καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή βρέθηκε σήμερα η Αντιγόνη Ψυχράμη και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον σύντροφο της Δημήτρη Μακαλιά και για την συμμετοχή της στο show “Just The Two Of Us”.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφος της, Δημήτρης Μακαλιάς, έχουν δηλώσει ότι διατηρούν καλές σχέσεις με τους πρώην τους. Η ηθοποιός αποκάλυψε στο “Πρωινό mou” ποια είναι η γνώμη του πρώην της, Σωτήρη Καλυβάτση, για τον τωρινό της σύντροφο: «Τι να πει; Τι ερώτηση είναι αυτή; Μια χαρά του φαίνεται. Και εγώ τον αγαπάω τον Σωτήρη και τον λατρεύω. Νομίζω πως έχει καλή γνώμη για τον Δημήτρη».

Όσο για το πώς αισθάνεται που θα συμμετέχει στο “Just The Two Of Us” είπε το “Πρωινό mou”: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Έχουμε κάνει το trailer και κάποια γυρίσματα. Μια πρόβα χορού κάναμε και δύο μουσικές πρόβες. Δεν έχουμε κάνει πάρα πολλά πράγματα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη».

Διέψευσε τα δημοσιεύματα ότι παντρεύεται αλλά αποκάλυψε πώς θα ήθελε να είναι η πρόταση γάμου: «Όταν θέλει, θα έρθει να μου κάνει πρόταση και θα δούμε τότε. Εγώ δεν ξέρω κάτι ακόμη. Δεν θέλω πρόταση γάμου σε δείπνο. Κάτι διαφορετικό θα ‘θελα. Πιο πολύ θα μ’ άρεσε μια πρόταση στο Καραϊσκάκη. Αν έπεφτε στα γόνατα, θα του έλεγα: “Όχι αγόρι μου”».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: