Είναι από αυτούς που ξέρουν πολύ καλά να παίζουν το παιχνίδι της δημοσιότητας και δεν φοβάται να πει ξεκάθαρα την γνώμη του.  Σήμερα ο γνωστός κριτής talent shows και ραδιοφωνικός παραγωγός ήταν καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή και μίλησε για όλα!

Σχετικά με την πρόσφατη δήλωση του ραδιοφωνικού παραγωγού που προκάλεσε αντιδράσεις και αφορά στη σεξουαλική του ζωή (σ.σ ότι έχει κάνει σεξ με 17 άτομα) είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουρατίδης:  «Παιδιά με ρωτάνε σε κάτι συνεντεύξεις κάτι τρελά πράγματα, οφείλω να απαντήσω, με ρωτάνε έχετε συνευρεθεί με παραπάνω από ένα άτομο και εγώ απάντησα ‘ναι’. Κάντε λίγο εικόνα την δεκαετία του 70, σεξουαλική απελευθέρωση, πιτσιρίκια, μπουζούκια, μεθυσμένοι, η παρέα μας, η διπλανή παρέα και κάποια στιγμή φεύγουμε και πάμε στο σπίτι του ενός. Ήμασταν 17 άτομα, προφανώς και έκανα πλάκα».

Ο Νίκος Μουρατίδης

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Νίκος Μουρατίδης ξεκαθάρισε επίσης τα πράγματα σχετικά με τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για την άσχημη απομάκρυνση του από το κανάλι της Κύπρου. «Βγαίνει κάποια στιγμή ένα Κυπριακό site και γράφει ‘Με τις κλωτσιές έδιωξαν από τον Μουρατίδη από το Mega’ εγώ δεν είχα ιδέα, παίρνω το Mega και μου λένε δεν έχουμε ιδέα, μετά το ίδιο site γράφει ότι με αντικαθιστά ο Δάντης, με παίρνουν τηλέφωνο κάτι δημοσιογράφοι και εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης μου και τους απάντησα ότι δεν ξέρω τίποτα, πάρτε τηλέφωνο το Mega και τον Δάντη. Όταν πήραν τον Δάντη το διέψευσε, αυτό είναι μια κακοήθεια που ξεκίνησε από κάποιον και που δεν μπορείς να αμυνθείς με όλα αυτά. Εμείς εν τω μεταξύ είχαμε γυρίσει τα δύο επεισόδια και λέω από πού με έδιωξαν. Εγώ δεν πήρα τηλέφωνο αυτούς που το έγραψαν, απλά έκανα μια ανάρτηση και έγραψα ότι αυτό είναι πλέον η δημοσιογραφία», εξήγησε στο “Πρωινό mou”.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουρατίδης αναφέρθηκε και στα όσα είπε για τον ελληνικό τελικό της Eurovision αφού εξ’ αρχής οι αντιρρήσεις του ήταν εμφανείς. «Η αντίρρηση μου είναι, ότι είναι ένα φεστιβάλ των δημόσιων τηλεοράσεων της Ευρώπης, ξαφνικά στην Ελλάδα από πέρυσι το διοργανώνει ένα ιδιωτικό κανάλι και μια εταιρία. Έτσι το Mad οφείλει να πει στείλτε μας τραγούδια, εμένα με έπαιρναν τηλέφωνο φίλοι μου και με ρωτούσαν πως μπορούν να στείλουν τραγούδια και τους έλεγα να πάρουν τηλέφωνο στην δημόσια τηλεόραση και να τους ρωτήσουν. Δεν έβγαλε κανείς άκρη. Η μόνη εταιρεία που δέχτηκε να δώσει 45 χιλιάρικα ήταν η Panic Records. Εγώ γενικά την γούσταρα την Eurovision, αλλά όχι αυτό που συμβαίνει τώρα», τόνισε.

Τέλος, μίλησε για τα νέα πρόσωπα της μουσικής βιομηχανίας και έδωσε τη δική του τριάδα top τραγουδιστών και μίλησε για τη μεγάλη του αδυναμία. «Μου αρέσει πάρα πολύ η Demy, η Θωμαή Απέργη και η Πάολα την οποία και θεωρώ κάτι μοναδικό. Την είχα δει παλαιότερα στον Βόλο και έκανε πάρα πολλά τρελά, τώρα είναι πιο συγκροτημένη, αλλά πραγματικά είναι φαινόμενο. Θα ήθελα πάρα πολύ να την αναλάβω, όπως και τον Ρέμο επίσης», δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης.

Δείτε το βίντεο: