Μετά τους “Δαίμονες”, η Άννα Βίσση ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια ιστορία πάθους και απαγορευμένου έρωτα, όπως αποκαλύφθηκε από τους συντελεστές της ροκ όπερας η οποία, θα λέγεται «Οι Καμπάνες του Edelweiss»!

Κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης είπε: «Δεν είναι ένα μιούζικαλ που ήρθε από έξω. Είναι από ελληνική “μαγιά” κι αυτό το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον».

kampanes

Η νέα ροκ όπερα είναι γραμμένη από τον Νίκο Καρβέλα και σκηνοθετημένη από τον Γιάννη Κακλέα, τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε η τραγουδίστρια και στους «Δαίμονες» και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τέλη Ιανουαρίου και μια πιθανή ημερομηνία είναι στις 20 Ιανουαρίου του 2015 στο «Pantheon Theater».

Η ροκ όπερα θα διαρκέσει 1.5 με 2 μήνες, επομένως περίπου στα μέσα Μαρτίου θα ολοκληρωθούν οι παραστάσεις. Στην περίπτωση συνεχόμενων sold out θα υπάρξει παράταση 7-10 ημερών. Πιθανότατα στο έργο δεν θα υπάρξει πρόζα όπως στη Μάλα αλλά μόνο μουσική και τραγούδι. Στην παράσταση θα συμμετάσχει ένα rock group.

Οι τιμές θα είναι ίδιες με πέρυσι και θα κυμανθούν από 15-45 ευρώ με ειδικές τιμές για ΑΜΕΑ, ανέργους και φοιτητές, ενώ οι καναπέδες και οι σουίτες διατηρούνται.

Το ημικύκλιο που προεξείχε της σκηνής στο “Ένα ή Κανένα” δεν υπάρχει πλέον και εκεί θα τοποθετηθεί η ορχήστρα.

Τα mini bus θα υπάρχουν και φέτος πρίν και μετά την παράσταση για την μεταφορά του κοινού από και προς το σταθμό του ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός.

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις του σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα και του Δημήτρη Λιγνάδη (Καλλιτεχνικού Συμβούλου του Pantheon) για την παράσταση: