Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Κερτ Ράσελ και η Γκόλντι Χον ανανέωσαν το ραντεβού τους που παραμένει πιστό τα τελευταία χρόνια και επισκέφθηκαν το αγαπημένο τους νησί, στη Σκιάθο. Το χολιγουντιανό ζευγάρι απολαμβάνει από την προηγούμενη Πέμπτη τις διακοπές του στο νησί, που θα κρατήσουν για ένα μήνα.

τακτικοί επισκέπτες της Σκιάθου και οι επιστήθιοι φίλοι τους που τους φιλοξενούν στη βίλα τους στο Πευκοχώρι, ο ελληνικής καταγωγής Αμερικάνος ηθοποιός, Ρίτσαρντ Ρομανός και η σύζυγός του, Ανθή. Στην παρέα τους σύντομα πρόκειται να προστεθεί και η κόρη της Γκόλτι Χον, Κέιτ Χάντσον, η οποία τρέφει την ίδια αγάπη για το νησί.

Ο φωτογραφικός φακός του HELLO! “συνέλαβε” το ζευγάρι σε μία από τις πρωινές βόλτες του στη Χώρα, κάτι που απολαμβάνει πολύ καθώς λατρεύει τον ελληνικό ήλιο. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό το περπάτημα, αλλά και η πρωινή γυμναστική έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά τους, αφού η ημέρα τους ξεκινά πού νωρίς με βόλτα κυρίως στην περιοχή του παλιού λιμανιού της Σκιάθου.

Δείτε φωτογραφίες

russell1

russell2

russell3