“Θύελλα” αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Παντελή Θαλασσινού για τα talent shows και συγκεκριμένα η δήλωση πως δε θα πήγαινε στο «The Voice» για να τον κρίνουν ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Ασλανίδου!

Όπως έγραψε το govastileto.gr ο Αντώνης Ρέμος μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook απάντησε στον Παντελή Θαλασσινό, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση, πράγμα που δεν το θέλω καθόλου, να πρέπει να απαντήσω στον αγαπητό τραγουδοποιό Παντελή Θαλασσινό κακό δεν είναι στη ζωή να εκφράζεις τις απόψεις σου για όσα συμβαίνουν γύρω σου , κακό είναι να μηδενίζεις την πορεία κάποιων συναδέλφων σου, ίσως ακόμη χειρότερο να ασχολείσαι εσύ με τους άλλους για να απασχολήσεις. Ίσως θα έπρεπε να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί όταν αναφερόμαστε σε άλλους».

Η απάντηση του τραγουδιστή όμως, δε φάνηκε να έπεισε τον γνωστό Έλληνα φωτογράφο με διεθνή καριέρα, Σπύρο Πώρο, ο οποίος μέσα από το προφίλ του στο facebook σχολίασε τα όσα έγραψε ο Ρέμος, με “σκληρή” γλώσσα.

Η ανάρτηση του Σπύρου Πώρου για την απάντηση του Ρέμου στον Θαλασσινό

porosss

poros