Η Δέσποινα Καμπούρη έδωσε συνέντευξή στην εφημερίδα «Real Life» και μίλησε για την κόρη της.

Τι απάντησε η ίδια, ως εργαζόμενη μητέρα, στην ερώτηση αν οι εργαζόμενες μαμάδες δίνουν στα παιδιά τους αυτό που χρειάζονται; «Θεωρώ πως δεν δεν θα μπορούσα να είμαι όλη μέρα στο σπίτι. Είναι φοβερά ψυχοφθόρο από κάποιο σημείο κι έπειτα. Όλες οι μαμάδες είναι και γυναίκες. Έχουν την ανάγκη να βγουν, να μιλήσουν, να πιούμε έναν καφέ. Είναι φοβερό να αφιερώνεις όλη σου την καθημερινότητα, να είσαι κλεισμένη μέσα και να φροντίζεις τον σύζυγο, το σπίτι και το παιδί. Οπότε σίγουρα αυτές οι γυναίκες αξίζουν μεγαλύτερο χειροκρότημα από τις άλλες. Κατά τα άλλα, θεωρώ πως μια εργαζόμενη μαμά μπορεί άνετα να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ένα παιδί και να είναι απολύτως επαρκής και καλή μαμά» δήλωσε.

Τι είναι αυτό που έμαθε από την κόρη της και ποια ήταν, αν υπήρξε, η στιγμή που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον «συνδυασμό» δουλειά και παιδί; «Φυσικά και υπάρχουν δύσκολες στιγμές. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Η Έλενα με έμαθε να αγαπώ με όλη μου την ψυχή χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς να περιμένω να πάρω πίσω τίποτα. Οι πιο δύσκολες ημέρες ήταν όταν δούλευα στον ΣΚΑΪ. Το μωρό μου ήταν 2 μηνών και έπρεπε να το αποχωρίζομαι καθημερινά για πολλές ώρες την ημέρα» αποκάλυψε.

Τι είναι αυτό που τη συγκινεί περισσότερο όσο βλέπει την κόρη της να μεγαλώνει; «Όλα με συγκινούν! Έκλαιγα καθώς την έβλεπα να μπαίνει στην πισίνα με το μικροσκοπικό της μαγιό στο πρώτο μάθημα κολύμβησης. Έκλαιγα την πρώτη μέρα που πήγαμε στον παιδικό σταθμό. Έκλαιγα την πρώτη φορά που πήγε στο σχολείο με το σχολικό… Στο μπαλέτο, στα γενέθλιά της, σε όλα… Νομίζω δεν θα το ξεπεράσω ποτέ αυτό όσο ζω. Πάντα θα υπάρχει μια πρώτη φορά!», είπε.

Στην ερώτηση αν ήθελε πάντα να κάνει ένα παιδί, απάντησε: «Από μικρή ονειρευόμουν να γίνω μαμά. Το ήθελα πολύ!».