Μετά από τόσο καιρό που ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό τους νονούς του μικρού πρίγκιπα, αποκαλύφθηκαν τα ονόματά τους και πλέον ξέρουμε ποιοι θα βαφτίσουν τον George Alexander Louis.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγη ώρα το παλάτι ανακοίνωσε τη λίστα με τους καλεσμένους, αλλά και τους 7 (και όχι 6 όπως είχαν γράψει τα ξένα ΜΜΕ) νονούς του μικρού πρίγκιπα, ενώ οι ετοιμασίες συνεχίζονται κανονικά για τα βασιλικά βαφτίσια. Ανάμεσα στους νονούς του τριών μηνών γιου τους, βρίσκονται παλιοί φίλοι τους από το σχολείο αλλά και το Πανεπιστήμιο, αλλά και η κολλητή φίλη της πριγκίπισσας Diana.

Έκπληξη, αποτέλεσε το γεγονός πως ανάμεσα στους νονούς δεν ήταν η Pippa και ο πρίγκιπας Harry, που όλοι το  θεωρούσαν σίγουρο.

Τον πρίγκιπα George θα βάφτισουν στο παρεκκλήσι του “St James”, μέσα σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους θα είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο πατέρας του William, πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα και τον πρίγκιπα Χάρι, οι γονείς της Kate μαζί με την Pippa Middleton και μερικοί φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού.

Το μυστήριο θα διαρκέσει 45 λεπτά, θα γίνει στις 3 το μεσημέρι (5 το απόγευμα ώρα Ελλάδος) και θα τελεστεί από τον Αρχιεπίσκοπο του Cantebury Αιδεσιμότατο Justin Welby.

 

Οι νονοί του πρίγκιπα George

Οι παιδικοί φίλοι του ζευγαριού William van Cutsem και Jardine Paterson

van

O Oliver Baker, κολλητός φίλος του William, με τον οποίο φοιτούσαν μαζί στο πανεπιστήμιο του St Andrews.

oliver

Η Zara Tindall, πρώτη ξαδέρφη του William.

zana

Η Julia Samuel, κολλητή φίλη της πριγκίπισσας Diana.

julia

Ο Jamie Lowther Pinkerton, έμπιστος φίλος του William αλλά και του Harry.

jamie

O Hugh Grosvenor, γιος της Δούκισσας του Westminster.

hugh