Το όνομα George Alexander Louis πήρε ο γιος του πρίγκιπα William και της Catherine Middleton, χθες το απόγευμα στις 17.00 ώρα Αγγλίας, σε μια πολύ κλειστή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του “St. James”.

katemoro

Ο τριών μηνών πρίγκιπας George, λέγεται πως ήταν πολύ ήσυχος κατά τη διάρκεια της βάφτισης του. Σύμφωνα με τα βρετανικά Μ.Μ.Ε, ο George Alexander Louis δεν έχυσε ούτε ένα δάκρυ. Αντιθέτως, καθόταν πολύ ήρεμος τα 45 λεπτά που διήρκεσε η τελετή.

katewilliammoro

Ντυμένος με τον λευκό σατέν χιτώνα με δαντέλα (τον οποίο φορούν τα βασιλικά μωρά από το 1841), έμοιαζε υπερβολικά με τον μπαμπά του William, την περίοδο που κι εκείνος βρισκόταν στην ίδια ηλικία.

katewilliamekklisia

Όπως θα δείτε και στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη βάφτιση, ο τριών μηνών πρίγκιπας, δείχνει ευτυχισμένος στην αγκαλιά της μητέρας του Kate, παρακολουθώντας όσα συνέβαιναν γύρω του, με πολύ σοβαρό ύφος!

georgelouis

Χαρακτηριστικό είναι πως τα ξένα Μ.Μ.Ε έχουν “ξετρελαθεί” με τον πρίγκιπα George, χαρακτηρίζοντας τον «μια γλύκα», και «τέλειο».Τα βρετανικά μέσα δε, τον αποκαλούν στους τίτλους τους: «ο μελλοντικός μας βασιλιάς».

georgelouis2

Η Catherine Middleton, έλαμπε μέσα στο κρεμ Alexander McQueen κοστούμι της, το οποίο συνδύασε με καπέλο «Matilda» σε ασορτί χρώμα, δια χειρός Jane Taylor, το οποίο κόστιζε 887 ευρώ. Το όλο της σύνολο, επιμελήθηκε η Jane Burton, διευθύντρια στον Alexander McQueen, τον οποίο η Kate επέλεξε σε μια ακόμα σημαντική στιγμή της ζωής της, εκείνη του γάμου της.

pippamidleton

Όσο για την αδερφή της Pippa Middleton; Επέλεξε και αυτή κρεμ χρώμα, μόνο που άλλαξε σχεδιαστή. Το ρούχο της, επιμελήθηκε η βρετανίδα σχεδιάστρια Suzannah Crabb, ενώ το καπέλο της δημιουργήθηκε από την Edwina Ibbotso.