Με τέτοια γυναίκα πως να μην ερωτευτεί τρελά ο Sean Penn; Η Charlize Theron “έκοψε” την ανάσα με την πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε για λογαριασμό του περιοδικού «Esquire» της βρετανικής έκδοσης του Ιουλίου. Η 38χρονη ηθοποιός πόζαρε στον ασπρόμαυρο φακό του γνωστού φωτογράφου Terry Richardson, φορώντας το μαγιό της και αναστάτωσε για ακόμη μία φορά τον αντρικό πληθυσμό!

theron

Βέβαια δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για μια φωτογράφηση που δεν ταιριάζει στην ηλικία της 38χρονης ηθοποιού. Επίσης πολλοί σχολίασαν αρνητικά και όλο το styling της φωτογράφησης χαρακτηρίζοντάς το επιθετικό.

theron2

Η ίδια μιλώντας για τη σχέση που διατηρεί εδώ και πέντε μήνες με τον 53χρονο ηθοποιό Sean Penn, είπε: «Ήταν ωραία όταν ήμουν single, αλλά μ΄αρέσει και τώρα που δεν είμαι! Πριν συμβεί αυτό, ούτε που το είχα σκεφτεί πως θέλω κάτι τέτοιο. Είναι σαν να είσαι ανοιχτός σε κάτι και απλά να το αφήνεις να σου συμβεί, τη στιγμή που το περιμένεις λιγότερο». Τέλος, αναφερόμενη στη ζωή της, δεν διστάζει να παραδεχτεί πως «υπάρχουν πολλές όψεις, τις οποίες πολλοί άνθρωποι δεν θα ήθελαν. Όπως για παράδειγμα το ότι στα 38 μου παραμένω ανύπαντρη. Αυτό δεν θα το ήθελαν πολλές γυναίκες!»

pennch