Η διάσημη τραγουδίστρια και μια από τις πιο ωραίες γυναίκες στον κόσμο με απίστευτο σώμα, “άνοιξε” την καρδιά της και μίλησε δημόσια για τη μάχη που έδωσε με τη βουλιμία.

«Είναι μια απαίσια ασθένεια, που σε παραλύει. Η περίοδος εκείνη ήταν πολύ σκοτεινή για μένα» είπε η Νικόλ Σβέρτζινγκερ, μιλώντας στο Cosmopolitan και συνέχισε: «Συμπάσχω πολύ με τους ανθρώπους που έχουν δαίμονες και ακούν φωνές στο κεφάλι τους, με αποτέλεσμα να μην φέρονται καλά στον εαυτό σου. Οι διατροφικές διαταραχές ληστεύουν τη ζωή σου και δεν σε αφήνουν να τη ζήσεις».

Η πρώην κριτής του «X-Factor» και frontwoman των «Pussycat Dolls» Νικόλ Σβέρτζινγκερ είχε μιλήσει πρώτη φορά για την μάχη που έδινε με τη βουλιμία το 2012 λέγοντας τότε: “Το έκρυβα για πολλά χρόνια, επειδή δεν ήθελα να το παίζω θύμα, και δεν ήθελα η οικογένειά μου να ακούσει πράγματα που θα τη στεναχωρούσαν. Η βουλιμία ήταν κάτι σαν προσωπικός μου εθισμός. Ποτέ δεν έκανα ναρκωτικά ή κάτι ανάλογο. Απλά ήμουν βουλιμική. Όταν κατέβαινα από τη σκηνή όπου ήμουν ψηλά, και βρισκόμουν μόνη στο δωμάτιό μου, υπέκυπτα στη διατροφική μου διαταραχή. Η βουλιμία, και το να κάνω πράγματα που με πλήγωναν, ήταν ο εθισμός μου“. 

EXCLUSIVE: Nicole Scherzinger and Lewis Hamilton seen relaxing

nicole3