Εθισμένο με το σεξ χαρακτηρίζει τον διάσημο ροκ σταρ στο βιβλίο της, η συγγραφέας Γουέντι Λι, η οποία μάλιστα δεν διστάζει να αποκαλύψει όχι μόνο ότι είναι γκέι, αλλά και bisexual! Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μπάουι.

Η συγγραφέας του βιβλίου, που όπως φαίνεται βγάζει στη φόρα “τα άπλυτα” του ροκ σταρ, αναφέρει πως όταν ο Μπάουι γνώρισε την πρώτη του σύζυγο Άντζι και οι δύο είχαν ερωτική σχέση με τον ίδιο άντρα, ενώ συχνά η σύζυγος του Μπάουι έφερνε στο σπίτι τους κορίτσια πρόθυμα για…. όλα! Αργότερα το ζευγάρι μετέτρεψε το σπίτι του στο Λονδίνο σε βίλα οργίων!

Τοποθέτησαν στο σαλόνι τους ένα τεράστιο κρεβάτι με γούνα πάνω από το οποίο πέρασαν αρκετοί διάσημοι! Ανάμεσα σ’ αυτούς η μεγάλη ντίβα της εποχής Λιζ Τέιλορ, η χήρα του Τσάρλι Τσάπλιν, Οόνα Τσάπλιν καθώς και η Σούζαν Σάραντον. Η Γουέντι Λι προκειμένου να συλλέξει έγκυρες πληροφορίες για τον ροκ σταρ, συνομίλησε με ανθρώπους από τον περίγυρό του, στενούς συνεργάτες τους, φίλους αλλά και ερωμένες του.  Ο ροκ σταρ όσο περνούσε ο καιρός εθιζόταν ολοένα και περισσότερο στο σεξ – υποστηρίζει η Γουέντι Λι,  όχι μόνο με γυναίκες αλλά και με άντρες! Ένας διάσημος που πέρασε αρκετές φορές από το κρεβάτι του είναι και ο Μικ Τζάγκερ: «όλοι έκαναν σεξ με όλους. Ο Μικ Τζάγκερ συνήθιζε να περνά και να συμμετέχει σε σεξουαλικές πράξεις», γράφει χαρακτηριστικά στο βιβλίο της η Λι.

davidBowie