Είναι γνωστή για το καυστικό της χιούμορ και τα σχόλια που “σπάνε” τα κόκαλα των celebrities. Αυτή τη φορά όμως, η ηθοποιός το πήγε ένα βήμα παραπέρα μιας και «τα έβαλε» με ένα μωρό!

Ο λόγος για την 80χρονη κωμικό, Joan Rivers, η οποία έπιασε στο στόμα της την North West, την εφτά μηνών κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West, χαρακτηρίζοντας το μωρό «άσχημο» και πως «δεν έχω ξαναδεί μωρό, που να χρειάζεται αποτρίχωση… επειγόντως!».

Η Joan Rivers

joan

Πάντως, πριν λίγες εβδομάδες, η 33χρονη celebrity είχε κατηγορηθεί ακριβώς γι΄αυτό. Ότι δηλαδή έκανε αποτρίχωση στα φρύδια της εφτά μηνών κορούλα της, επειδή ήταν ενωμένα. Το σάλο είχαν προκαλέσει κάτι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram η Kim, με την κόρη της και με τους followers της να λένε πως σίγουρα η Kim της έβγαλε τα φρύδια.

morokim

Η Kim απάντησε αμέσως χιουμοριστικά, διαψεύδοντας το: «Αλήθεια νομίζετε πως έβγαλα τα φρύδια της κόρης μου; Ελάτε τώρα! Θα περίμενα τουλάχιστον μέχρι να πάει 2,5 ετών! Έλεος. Αστειεύομαι. Είναι άρρωστο που μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται πως το έκανα αυτό! Άλλωστε η North δεν το χρειάζεται. Έχει λεπτά, φυσικά και εκπληκτικά φρύδια!»