Είναι ένα από τα πιο όμορφα, επιτυχημένα και διάσημα ζευγάρια στον κόσμο. Μπορεί ακόμα να μην έχουν παντρευτεί, ωστόσο έχουν δημιουργήσει την δική τους οικογένεια και ζουν σαν παντρεμένοι. Ο λόγος για την Angelina Jolie και τον Brad Pitt.

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt

84th Annual Academy Awards - Arrivals

Το ζευγάρι έχει τρία υιοθετημένα παιδιά, τον Maddox από την Καμπότζη, την Zahara από την Αιθιοπία, τον Pax από το Βιετνάμ, και τρία βιολογικά την Shiloh (γεννήθηκε στην Ναμίμπια), και τα δίδυμα Knox και Vivienne. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα οι φήμες τους θέλουν να είναι ένα βήμα πριν την υιοθεσία ενός ακόμη παιδιού, που θα είναι και το έβδομο μέλος της οικογένειάς τους.

joliepitt

Όπως καταλαβαίνετε η καθημερινότητα του διάσημου ζευγαριού δεν είναι και η πιο εύκολη. Από την μία οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, από την άλλη τα έξι τους παιδιά. Ο μετρ των σταρς, Ευάγγελος Μητσοτάκης, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κιμ Κίλιαν, “Magazino Life” στον Extra 3 – μέσω σύνδεσης Skype από την Ουάσινγκτον – αποκάλυψε μεταξύ άλλων κάτι που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε για τους Brangelina. Τι; Ό,τι η διάσημη ηθοποιός έχει αδυναμία στα αναψυκτικά και το junk food και ο αγαπημένος της Brad Pitt είναι χορτοφάγος. Ο Ευάγγελος Μητσοτάκης που για ακόμη μία φορά θα επιμεληθεί το μενού των διασήμων στα Όσκαρς μίλησε για τις παραξενιές των Χόλυγουντ σταρς, αλλά και για το τι θα φάνε φέτος στην 57η απονομή των βραβείων που θα γίνει στις 2 Μαρτίου στο «Dolby Theatre» του Λος Άντζελες. 

Δείτε όσα αποκάλυψε ο μετρ των σταρς για τις παραξενιές τους και την βραδιά των Όσκαρς