Για 24 ώρες βρέθηκε η Δούκισσα στη συμπρωτεύουσα και ο φωτογραφικός φακός του “YOU” σας παρουσιάζει καρέ-καρέ πού πήγε και τι έκανε σε αυτό το ταξίδι-αστραπή στη Θεσσαλονίκη; Ο λόγος που η πανέμορφη κοπέλα επισκέφθηκε την πόλη ήταν επαγγελματικός, καθώς έλαβε μέρος σε σόου νυφικών στο πλαίσιο Έκθεσης.

Το αγαπημένο κορίτσι του Αμαρουσίου πέταξε από την Αθήνα το μεσημέρι του Σαββάτου και με το που πάτησε το πόδι της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» κατευθύνθηκε αμέσως στο χώρο που θα γινόταν η επίδειξη.

Εκεί φόρεσε νυφικές δημιουργίες γνωστού Οίκου και περπάτησε στην πασαρέλα κάνοντας τρόπον τινά… πρόβα για τη μέρα που θα ανέβει εκείνη τα σκαλιά της εκκλησίας με τον δικό της αγαπημένο! «Παρά το ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμά της με το “Dancing” και με το “Όλα Τρέλα”, η Δούκισσα ήταν πολύ συνεργάσιμη και κεφάτη», αναφέρει στο YOU άνθρωπος από την παραγωγή της επίδειξης.

Το ίδιο βράδυ η εντυπωσιακή παρουσιάστρια του AΝΤ1, που φιλοξενήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο στην Πλατεία Αριστοτέλους, βγήκε για φαγητό με φίλη της σε εστιατόριο της Λεωφόρου Νίκης, περνώντας ένα χαλαρό Σαββατόβραδο με θέα τον Θερμαϊκό. Την επομένη επέστρεψε στην Αθήνα, αφού οι υποχρεώσεις της για το live του «DWTS4» την ήθελαν από νωρίς στο Στούντιο ΚΑΠΑ των Σπάτων. Η Δούκισσα, χωρίς αμφιβολία, διανύει την πιο δημιουργική περίοδο της ζωής και δουλεύει non-stop για να δει τα όνειρά της να γίνονται πραγματικότητα. Απόδειξη και ο πρωταγωνιστικός ρόλος της ωραίας Ελένης στην παράσταση «Τρωικός Πόλεμος», για την οποία κάνει πυρετώδεις πρόβες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα της στο «Παλλάς».

Δείτε φωτογραφίες τη Δούκισσα Νομικού να κάνει πρόβα νυφικού

[doptg id=”1276″]