Mετά από σχεδόν δέκα χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει μαζί έξι παιδιά, η 39χρονη Angelina Jolie και ο 50χρονος Brad Pitt αποφάσισαν να παντρευτούν υπό άκρα μυστικότητα! Σύμφωνα με το Associated Press Angelina Jolie και Brad Pitt παντρεύτηκαν το Σάββατο 23 Αυγούστου στη Γαλλία. Μάλιστα εκπρόσωπος του διάσημου ζευγαριού έχει επιβεβαιώσει την χαρμόσυνη είδηση.

Δείτε το μήνυμα

ektakto

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι έφθασε στη Νίκαια της Γαλλίας το περασμένο Σάββατο μαζί με τα παιδιά του με ιδιωτικό τζετ, σύμφωνα με την Daily Mail και όλοι πίστευαν ότι επισκέφτηκαν το μέρος για διακοπές. Άλλωστε στη Νίκαια το ζευγάρι έχει ένα κτήμα στο οποίο μάλιστα παράγουν και κρασί.  Στο γάμο παρευρέθησαν φυσικά τα παιδιά τους και ελάχιστοι φίλοι!  Τη νύφη παρέδωσαν οι δύο μεγαλύτεροι γιοι της οικογένειας, ο 13χρονος Maddox και ο 10χρονος Pax, η 9χρονη Zahara και η 6χρονη Vivienne έραναν τους νεόνυμφους με ροδοπέταλα, ενώ τις βέρες πέρασαν η Shiloh και ο Knox, 8 και 6 ετών αντίστοιχα.

Δείτε τις φωτογραφίες από την άφιξή τους στη Νίκαια

pitt1

pitt2

jolie1

Chateau Miraval: Το μέρος όπου θεωρείται πως αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

nikaia

mirav

Pitt και Jolie γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Mr and Mrs Smith» του 2005, όπου συμπρωταγωνίστησαν, ενώ τον Απρίλιο του 2012 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Αυτός είναι ο τρίτος γάμος για την Angelina Jolie, το 1996 παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Jonny Lee Miller, με τον οποίο χώρισε το 1999, και το 2000 με τον Billy Bob Thornton μέχρι το διαζύγιό τους το 2003 και o δεύτερος για τον Brad Pitt που ήταν παντρεμένος από το 2000 μέχρι το 2005 με την Jennifer Aniston.

joliepitwed

Λέτε να ήταν η Angelina Jolie να ήταν κάπως έτσι; Πάντως το Μάιο η Angelina είχε πει πως δεν είχε βρει ακόμη το νυφικό, όπως και ότι δεν έκανε σχέδια γάμου.

jolienifi