Η κόντρα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, δεν λέει να σταματήσει. Το δικαστικό σίριαλ με πρωταγωνιστές την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο εξελίσσεται σε θρίλερ, αφού όπως λέγεται  οι δυο τους ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού  Yes! o διευθυντήw προγράμματος του ΑΝΤ1 διατύπωσε ξεκάθαρη “απειλή” στην πρώην σύζυγό του:«Θα σ’ τα πάρω όλα»,  και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνει και δεύτερη αγωγή εναντίον της πρώην συζύγου του.

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα του περιοδικού «Yes!», ο Γιάννης Λάτσιος διεκδικεί ήδη 1.600.000 ευρώ από τη Ελένη Μενεγάκη, αλλά πλέον θεωρεί ότι η αύξηση της περιουσίας της πρώην γυναίκας του είναι ακόμη μεγαλύτερη από αυτή που είχε υπολογίσει αρχικά. «Οπότε επιφυλάσσομαι κάθε δικαιώματός μου», αναφέρει δείχνοντας την πρόθεσή του να διεκδικήσει και άλλα χρήματα.

Σήμερα το περιοδικό Yes! φέρνει στο φως νέες αποκαλύψεις για την κόντρα, γράφοντας, ότι  ο Γιάννης Λάτσιος εξηγεί αποκλειστικά για ποιους λόγους στέλνει στα δικαστήρια την Ελένη, ζητώντας της 1.600.000 ευρώ και ποια είναι η απάντηση της παρουσιάστριας. «Μόνο εγώ πλήρωνα. Εγώ έδινα όλα μου τα λεφτά για να καλύψω τα έξοδα της οικογένειάς μου, ενώ εκείνη τα μάζευε για να κάνει επενδύσεις σε ακίνητα ή να τα προσθέτει στους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Αν δεν ήμουν εγώ, δεν θα έκανε αυτή την περιουσία. Ήμουν ο μοναδικός που έβαζε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού το βιοτικό επίπεδο της οικογένειάς μου ήταν σαφώς κατά πολύ ανώτερο του μέσου όρου».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα –σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του και το δημοσίευμα– όταν διαλύθηκε ο γάμος να έχει ελάχιστες καταθέσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς του και από όλα τα ακίνητα που απέκτησε η Μενεγάκη την περίοδο που ήταν παντρεμένοι (σε Μελίσσια, Κορώνεια και Κάρυστο), να έχει στην κατοχή του μόνο το 25% του σπιτιού στα Μελίσσια όπου διαμένει ακόμη και σήμερα η παρουσιάστρια μαζί με τα τρία τους παιδιά.

Μάλιστα ρίχνει νέα βόμβα, αφού σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του το ποσό που έχει δώσει στο διάστημα που ήταν παντρεμένος με τη Μενεγάκη άγγιξε τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ! Είναι αξιοσημείωτο ότι μόνο οι αποδείξεις που προσκόμισε ως αποδεικτικά στοιχεία στην αγωγή του ξεπερνούν τα 2.350.000 ευρώ.

«Εάν δεν παρείχα και δεν κάλυπτα με την ανάλωση της δικής μου περιουσίας τα έξοδα, η εναγομένη δεν θα είχε τη δυνατότητα να τα διαθέσει στην απόκτηση, ακινήτων τα οποία και οδήγησαν στην τεράστια επαύξηση της περιουσίας της», αναφέρει κατά λέξη στην αγωγή που κατέθεσε σε βάρος της Ελένης.